Motortheorie

Theoriecursus Utrecht

Plan je cursus

6587 reviews

van €179
voor €89

Spoedexamens

Hoogste slagingspercentage

Cursus + CBR Examen in 1 dag

9 cursuslocaties

Hoogste
slagingspercentage 🏆

Meer dan 100.000 leerlingen die via ons geslaagd zijn! Wij hebben ruime ervaring met leerlingen met faalangst, ADHD en dyslectie.

Aanmelden

Slagingspercentage

Motorcursus.nl

84%

Slagingspercentage

Overige aanbieders

75%

56%

42%

Gemiddelde cijfers theorie motor & scooter examenuitslagen van 2020, 2021 en 2022. Bron: www.cbr.nl

Motor theoriecursus Utrecht

Ben je op zoek naar een motor theoriecursus Utrecht? Dan zit je bij onze motorcursus goed. In slechts 1 dag leer je de motor theorie en doe je ook gelijk examen. En het mooie van onze theoriecursus Utrecht is, dat je géén studie vooraf hoeft te doen. Geen dikke boeken die je uit je hoofd moet leren of urenlang motor theorie examen oefenen moet.

Wij stomen je in 1 dag klaar voor het CBR motor theorie examen. Motortheorie leren doe je bij Motorcursus.nl. We leren je de diverse vraagvormen, geven je handige ezelsbruggetjes waardoor je moeilijke vragen toch kan beantwoorden en geven je meer tips & tricks. Ook de zogenoemde ‘instinkvragen’ weet je met vlag en wimpel te beantwoorden als je de theoriecursus Utrecht volgt. Meld je via het aanmeldformulier aan voor de theoriecursus Utrecht en slaag in 1 keer!

WALL OF FAME 🏆

Deze toppers gingen je voor

Jade 🏍️
Danny 🏍️
Maarten 🏍️
Jason 🏍️
Edwin 🏍️
Rachella 🏍️
Yusuf 🏍️

Theoriecursus en examen in 1 dag

Bij Motorcursus kan je een theoriecursus en examen in 1 dag boeken. Dankzij onze unieke en effectieve leermethode bereiden wij je in één dag voor op het motor theorie examen. Zelfs als je faalangst, dyslexie of ADHD hebt, kan je bij onze motorcursus in 1 dag slagen. De ochtend gebruiken we om je theoretische kennis bij te brengen. In de middag leg je het motor theorie examen af bij het CBR.

Motortheorie leren in 1 dag is zeker mogelijk. Hierbij herhalen we veel, want dit is een bewezen effectieve techniek. Dat zie je dan ook terug in ons hoge slagingspercentage van 80%. Wil je ook in één keer slagen voor je motor theorie? Meld je dan zo snel mogelijk aan bij de theoriecursus Utrecht.

Is er een theoriegarantie?

Wij geven geen theoriegarantie, maar het feit wij een hoog slagingspercentage hebben, zegt genoeg over onze motorcursus. Maar liefst 80% slaagt namelijk in één keer voor het theorie-examen. Dit betekent dat 8 van de 10 leerlingen, na het volgen van de theoriecursus Utrecht, dezelfde dag nog slagen voor het motor theorie examen. Een theoriegarantie kunnen we niet afgeven. Maar we kunnen je wel vertellen dat onze docenten jarenlange ervaring hebben in het vak.

Met vol enthousiasme, praktische en unieke leermethode weten wij je optimaal voor te bereiden op het motor theorie examen bij het CBR. Mocht je niet in 1x slagen, dan kan je tegen een gereduceerd tarief een nieuwe theoriecursus Utrecht boeken. We begeleiden je met de punten waar je nog wat bijgeschaafd moet worden, zodat je na de motorcursus gelijk slaagt.

Reviews

11204

Geslaagde cursisten

18680

Locaties

9

Slagingspercentage

84%

Docenten

Het succes achter motorcursus.nl

Maak kennis met enkele gedreven docenten die jou helpen om in één keer te slagen voor je theorie en bijdrage tot het hoogste slagingspercentage van Nederland.

Aanmelden

Meet Uke

Uke heeft jarenlange ervaring in het onderwijzen van verkeersregels en verkeers- veiligheid. Hij is gepassioneerd over het overdragen van zijn kennis en ervaring aan zijn studenten.

Wat mag je verwachten van theoriecursus Utrecht?

Om te zorgen dat je in één keer slaagt voor het motor theorie-examen, start de theoriecursus Utrecht al om 7.00/7.15 uur. We maken kort kennis, waarna we gelijk aan de slag gaan met de motor theorie. Tot 12.30 uur gaan we door waarna je een lunch van ons ontvangt. Tussendoor zijn er voldoende pauzes om de geleerde motor theorie op te slaan.

Na de lunch vertrekken we gezamenlijke naar de CBR-locatie voor het examen motor theorie. Het examen zelf duurt 30 minuten. Dit is ruim voldoende om de 50 vragen + 2 testvragen (geldt niet mee voor de uitslag) goed te behoren. Het je 44 of meer vragen goed? Dan ben je gelijk geslaagd voor je motor theorie examen! Op naar de rijlessen.

Kunnen we je helpen?

Veelgestelde vragen

Bij Motorcursus.nl staat uitmuntende kwaliteit centraal in al onze activiteiten. Al jaren ervaren onze cursisten de hoogste slagingskansen na het deelnemen aan onze motortheoriecursus, een succes dat wordt ondersteund door onderzoek gebaseerd op officiële cijfers van het CBR. Dit succes is voor ons een grote trots en weerspiegelt de gezamenlijke inspanningen van ons team en de waardevolle bijdrage van onze cursisten.

Bij Motorcursus.nl kun je terecht voor je autotheorie, motortheorie en scootertheorie.

Zodra je je theorie examen met een voldoende hebt behaald is het certificaat 1,5 jaar geldig.

Wij hebben professionele docenten die al jaren ervaring hebben met leerlingen die faalangst hebben. Ons manier van lesgeven is zeer effectief ook voor leerlingen met faalangst.

Ons cursus is ook geschikt voor leerlingen met dyslectie. Wij zorgen ervoor dat ook leerlingen die dyslectisch zijn zonder problemen het examen kunnen behalen.

Op de dag van het examen dien je een geldig ID-kaart of paspoort te hebben. Indien je dit niet kan aantonen bij het examencentrum mag er geen examen afgelegd worden.

Helaas geven wij in het weekend geen motor theorie cursussen.

Indien je geen keuze kunt maken omdat de locatie of datum er niet bij staat, kun je kiezen voor zo een latere datum ( bij het inschrijven ). Wij zullen dan contact met je opnemen om een passende datum voor je te selecteren.