Klantenservice

Je kunt ons bereiken via de telefoon, whatsapp, facebook of e-mail.

Heb je een vraag over je auto, motor of scootertheorie? Wil je misschien wat meer informatie over onze bijzondere lesmethode of heb je een vraag over het reserveren van je theoriecursus? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Onze klantenservice is bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 09:00 — 17:30 en in het weekend van 12:00 — 17:00

Ons kantoor bevindt zich in Rijswijk. Een team van theorie specialisten zit daar voor je klaar en geen vraag is te gek, echt niet. Wij doen ons uiterste best om je te helpen. Je kunt ons bellen, appen of mailen. Of vul het contactformulier in, dan mailen of bellen we je terug. Contact opnemen via Facebook is ook mogelijk!

Contactgegevens

  • info@motorcursus.nl
  • 085 401 87 34
  • WhatsApp ons
  • 06 276 441 36
  • Verrijn Stuartlaan 17
    2288EK Rijswijk

Openingstijden

Maandag t/m Vrijdag 09:00 — 17:30
Zaterdag en Zondag 12:00 — 17:00

Kunnen we je helpen?

Veelgestelde vragen

Bij Motorcursus.nl staat uitmuntende kwaliteit centraal in al onze activiteiten. Al jaren ervaren onze cursisten de hoogste slagingskansen na het deelnemen aan onze motortheoriecursus, een succes dat wordt ondersteund door onderzoek gebaseerd op officiële cijfers van het CBR. Dit succes is voor ons een grote trots en weerspiegelt de gezamenlijke inspanningen van ons team en de waardevolle bijdrage van onze cursisten.

Bij Motorcursus.nl kun je terecht voor je autotheorie, motortheorie en scootertheorie.

Zodra je je theorie examen met een voldoende hebt behaald is het certificaat 1,5 jaar geldig.

Wij hebben professionele docenten die al jaren ervaring hebben met leerlingen die faalangst hebben. Ons manier van lesgeven is zeer effectief ook voor leerlingen met faalangst.

Ons cursus is ook geschikt voor leerlingen met dyslectie. Wij zorgen ervoor dat ook leerlingen die dyslectisch zijn zonder problemen het examen kunnen behalen.

Op de dag van het examen dien je een geldig ID-kaart of paspoort te hebben. Indien je dit niet kan aantonen bij het examencentrum mag er geen examen afgelegd worden.

Helaas geven wij in het weekend geen motor theorie cursussen.

Indien je geen keuze kunt maken omdat de locatie of datum er niet bij staat, kun je kiezen voor zo een latere datum ( bij het inschrijven ). Wij zullen dan contact met je opnemen om een passende datum voor je te selecteren.