Motortheorie

Theoriecursus Deventer

Plan je cursus

6587 reviews

van €179
voor €89

Spoedexamens

Hoogste slagingspercentage

Cursus + CBR Examen in 1 dag

9 cursuslocaties

Hoogste
slagingspercentage 🏆

Meer dan 100.000 leerlingen die via ons geslaagd zijn! Wij hebben ruime ervaring met leerlingen met faalangst, ADHD en dyslectie.

Aanmelden

Slagingspercentage

Motorcursus.nl

84%

Slagingspercentage

Overige aanbieders

75%

56%

42%

Gemiddelde cijfers theorie motor & scooter examenuitslagen van 2020, 2021 en 2022. Bron: www.cbr.nl

Motor theoriecursus Deventer

Kijk je ertegen op om je motor theorie examen te halen? Dan heb je zeker nog niet gehoord van de motor theoriecursus Deventer. Motorcursus.nl organiseert geregeld op de leslocatie in Deventer een theorie cursus motor van 1 dag. Ja, je leest het goed! In slechts 1 dag leer je de theoretische stof en leg je ook nog eens je theorie examen af.

Het enige wat we van je vragen is dat je uitgerust op onze eendaagse motor theoriecursus Deventer verschijnt. En dat je daarnaast Nederlands spreekt en goed oplet tijdens de motor theorie oefenen. We kunnen geen garantie geven dat je in één keer slaagt. Maar wij doen er alles aan om je tijdens het examen bij te staan om de juiste antwoorden in te vullen. Meer weten? Neem contact op met Motorcursus.nl voor de motor theoriecursus Deventer.

WALL OF FAME 🏆

Deze toppers gingen je voor

Jade 🏍️
Danny 🏍️
Maarten 🏍️
Jason 🏍️
Edwin 🏍️
Rachella 🏍️
Yusuf 🏍️

Motor theorie in 1 dag Deventer – 80% slagingskans

De hoge slagingskans van onze motor theorie in 1 dag Deventer, heeft Motorcursus te danken aan de efficiënte en effectieve leermethode. Maar liefst 8 van de 10 cursisten slaagt namelijk bij ons in één keer voor het motortheorie examen. Hoe? Wij maken gebruik van slimme ezelsbruggetjes, we geven je tips & tricks en herhalen de motor theorie stof geregeld.

Doordat je de gehele ochtend herhalingen hoort, blijft de geleerde stof zeer goed in je geheugen hangen. Omdat je daarnaast dezelfde dag het CBR examen aflegt, zit de lesstof nog heel vers in je geheugen. Daardoor ben je in staat de vragen goed te beantwoorden. Ook oefenen we met examenvragen, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Zelfs voor mensen die faalangst of dyslexie hebben is onze leermethode zeer effectief. Wil je ook je motor theorie in 1 dag halen? Meld je dan aan voor onze eendaagse theoriecursus Deventer.

Hoe ziet de motor theorie cursus dag eruit?

Omdat je in 1 dag én de theorie leert én het CBR examen aflegt, starten we al vroeg in de ochtend. Om 7.00 uur word je verwacht op de leslocatie van de theoriecursus Deventer. We gaan tot 12.30 uur door met de motor theorie oefenen. Tussendoor zijn er voldoende pauzes om de geleerder lesstof tot je te nemen en je op te laden voor het volgende deel van de motor theorie cursus Deventer.

Je ontvangt van ons een lunch, waarna we gezamenlijk vertrekken naar de CBR locatie Deventer voor het theorie-examen. Het CBR motor theorie examen vindt vanaf 14.00 uur plaats. Je moet in totaal 50 theorie-examen vragen beantwoorden, waarvan je er 44 goed moet hebben. Je krijgt hier ruim de tijd voor, maar liefst 30 minuten. Na het maken van het theorie-examen krijg je gelijk de uitslag. En natuurlijk ben je in één keer geslaagd!

Reviews

11204

Geslaagde cursisten

18680

Locaties

9

Slagingspercentage

84%

Docenten

Het succes achter motorcursus.nl

Maak kennis met enkele gedreven docenten die jou helpen om in één keer te slagen voor je theorie en bijdrage tot het hoogste slagingspercentage van Nederland.

Aanmelden

Meet Uke

Uke heeft jarenlange ervaring in het onderwijzen van verkeersregels en verkeers- veiligheid. Hij is gepassioneerd over het overdragen van zijn kennis en ervaring aan zijn studenten.

Wat je moet weten over CBR motor theorie Deventer?

Onze CBR motor theorie Deventer cursus duurt slechts 1 dag. We adviseren je om de dag ervoor goed uit te rusten en op tijd naar bed te gaan. Zodat je de volgende dag fris en geconcentreerd de theoriecursus Deventer kan volgen. Je hoeft je van tevoren niet in te lezen, maar als je dat wel wilt, is er iTheorie motor lesmateriaal beschikbaar. De kennis die je al zelf opdoet, maakt het op de dag van de theoriecursus Deventer makkelijker om de lesstof te begrijpen. Maar nogmaals, je kan ook gewoon blanco de dagcursus ingaan.

Daarnaast moet je bij het CBR motor theorie examen een geldig identiteitsbewijs kunnen overleggen. Dit is een paspoort of ID-kaart. En neem het reserveringsnummer mee dat je van het CBR hebt ontvangen. Na het behalen van je theorie-certificaat is deze 1,5 jaar geldig. Meer weten over onze eendaagse theoriecursus Deventer? Neem contact met ons op of meld je gelijk online aan bij Motorcursus.nl.

Kunnen we je helpen?

Veelgestelde vragen

Bij Motorcursus.nl staat uitmuntende kwaliteit centraal in al onze activiteiten. Al jaren ervaren onze cursisten de hoogste slagingskansen na het deelnemen aan onze motortheoriecursus, een succes dat wordt ondersteund door onderzoek gebaseerd op officiële cijfers van het CBR. Dit succes is voor ons een grote trots en weerspiegelt de gezamenlijke inspanningen van ons team en de waardevolle bijdrage van onze cursisten.

Bij Motorcursus.nl kun je terecht voor je autotheorie, motortheorie en scootertheorie.

Zodra je je theorie examen met een voldoende hebt behaald is het certificaat 1,5 jaar geldig.

Wij hebben professionele docenten die al jaren ervaring hebben met leerlingen die faalangst hebben. Ons manier van lesgeven is zeer effectief ook voor leerlingen met faalangst.

Ons cursus is ook geschikt voor leerlingen met dyslectie. Wij zorgen ervoor dat ook leerlingen die dyslectisch zijn zonder problemen het examen kunnen behalen.

Op de dag van het examen dien je een geldig ID-kaart of paspoort te hebben. Indien je dit niet kan aantonen bij het examencentrum mag er geen examen afgelegd worden.

Helaas geven wij in het weekend geen motor theorie cursussen.

Indien je geen keuze kunt maken omdat de locatie of datum er niet bij staat, kun je kiezen voor zo een latere datum ( bij het inschrijven ). Wij zullen dan contact met je opnemen om een passende datum voor je te selecteren.