Motortheorie

Theoriecursus Alkmaar

Plan je cursus

6587 reviews

van €179
voor €89

Spoedexamens

Hoogste slagingspercentage

Cursus + CBR Examen in 1 dag

9 cursuslocaties

Hoogste
slagingspercentage 🏆

Meer dan 100.000 leerlingen die via ons geslaagd zijn! Wij hebben ruime ervaring met leerlingen met faalangst, ADHD en dyslectie.

Aanmelden

Slagingspercentage

Motorcursus.nl

84%

Slagingspercentage

Overige aanbieders

75%

56%

42%

Gemiddelde cijfers theorie motor & scooter examenuitslagen van 2020, 2021 en 2022. Bron: www.cbr.nl

Motor theoriecursus Alkmaar

Ben je 17 jaar of ouder en wil je in 1 dag je motortheorie leren en voor het CBR examen slagen? Meld je dan zeker aan voor de motor theoriecursus Alkmaar. Bij onze motorcursus leer je in de ochtend de theoretische stof en leg je in de middag direct je motor theorie examen af. Je loopt de CBR locatie naar buiten met je theorie certificaat op zak!

Je vraagt je misschien af of dit echt waar is? Zeker, door middel van onze innovatieve leermethode onthoud jij de lesstof goed. We geven je tips en ezelsbruggetjes waardoor je de antwoorden op de theorie-examen vragen goed kan beantwoorden. Het slagingspercentage van onze motor theoriecursus Alkmaar liegt er ook niet om; 80% slagingskans. Dus wil jij je motortheorie in 1 dag halen? Meld je dan direct aan voor de motor theoriecursus Alkmaar.

WALL OF FAME 🏆

Deze toppers gingen je voor

Jade 🏍️
Danny 🏍️
Maarten 🏍️
Jason 🏍️
Edwin 🏍️
Rachella 🏍️
Yusuf 🏍️

Motor theorie in 1 dag behalen – 80% slagingskans

Je motor theorie in 1 dag behalen kan door middel van het volgen van de theoriecursus Alkmaar. Bij Motorcursus ligt de slagingskans op 80%, dat wil zeggen dat 8 van de 10 leerlingen in één keer slagen voor het motor theorie examen. Dit komt door onze effectieve leermethode tijdens de theoriecursus Alkmaar.

Daarnaast is onze dagcursus extra voordelig, zowel in prijs als in lesmethodiek. Motor theorie leren is door ons lesmateriaal logisch en doorzichtig. Daardoor leer je snel en kan je de informatie ook langer vasthouden. In de ochtend kan je de motor theorie oefenen en in de middag leg je het examen af. De lesstof zit dan nog vers in je geheugen, waardoor ook jouw slagingskans in één keer toeneemt.

Hoe ziet de motor theorie cursus Alkmaar eruit?

We hebben maar 1 dag om de motor theorie aan te leren tijdens de theoriecursus Alkmaar. Deze tijd benutten we dan ook goed. We starten vroeg in de ochtend omstreeks 7.00 uur. De gehele ochtend gebruiken we voor de motor theorie cursus. Je krijgt hierbij de lesstof behandelt, je mag oefenen met examenvragen en leren je handige tricks. Ezelsbruggetjes krijg je van ons om de lesstof gemakkelijker te onthouden.

Natuurlijk behandelen we ook de moeilijkere vragen. We leggen je ook de verschillende vraagvormen uit die je op het CBR theorie examen mag verwachten. Zoals de single en gewone sleepvragen, invul-, hotspot-, meerkeuzevragen en de standaard ja/nee vragen. We gaan tot 12.30/13.00 uur door, waarna je een lucht ontvangt. Vervolgens vertrekken we gezamenlijk naar de CBR locatie voor het theorie-examen motor. De examens worden vanaf 14.00 afgenomen bij het CBR.

Reviews

11204

Geslaagde cursisten

18680

Locaties

9

Slagingspercentage

84%

Docenten

Het succes achter motorcursus.nl

Maak kennis met enkele gedreven docenten die jou helpen om in één keer te slagen voor je theorie en bijdrage tot het hoogste slagingspercentage van Nederland.

Aanmelden

Meet Uke

Uke heeft jarenlange ervaring in het onderwijzen van verkeersregels en verkeers- veiligheid. Hij is gepassioneerd over het overdragen van zijn kennis en ervaring aan zijn studenten.

Wat moet je weten over theoriecursus Alkmaar

Zodra jij je hebt aangemeld voor de theoriecursus Alkmaar ontvang je van ons team een bevestiging. De volgende stap is om ons te machtigen voor het CBR motor theorie aan te vragen. Dan hoef jij daar niet naar om te kijken. Vervolgens nodigen wij je uit voor de motor theoriecursus waarbij het adres van de leslocatie is vermeld en het exacte tijdsschema.

Omdat we vroeg in de ochtend starten, is het aan te raden om de dag ervoor goed uit te rusten. De eendaagse motorcursus is namelijk intensief. Maar dan heb je wel aan het einde van de dag je CBR motor theorie-examen in je zak! Wil je meer weten over onze theoriecursus Alkmaar of heb je nog vragen? Neem gerust een keer contact met Motorcursus.nl op.

Kunnen we je helpen?

Veelgestelde vragen

Bij Motorcursus.nl staat uitmuntende kwaliteit centraal in al onze activiteiten. Al jaren ervaren onze cursisten de hoogste slagingskansen na het deelnemen aan onze motortheoriecursus, een succes dat wordt ondersteund door onderzoek gebaseerd op officiële cijfers van het CBR. Dit succes is voor ons een grote trots en weerspiegelt de gezamenlijke inspanningen van ons team en de waardevolle bijdrage van onze cursisten.

Bij Motorcursus.nl kun je terecht voor je autotheorie, motortheorie en scootertheorie.

Zodra je je theorie examen met een voldoende hebt behaald is het certificaat 1,5 jaar geldig.

Wij hebben professionele docenten die al jaren ervaring hebben met leerlingen die faalangst hebben. Ons manier van lesgeven is zeer effectief ook voor leerlingen met faalangst.

Ons cursus is ook geschikt voor leerlingen met dyslectie. Wij zorgen ervoor dat ook leerlingen die dyslectisch zijn zonder problemen het examen kunnen behalen.

Op de dag van het examen dien je een geldig ID-kaart of paspoort te hebben. Indien je dit niet kan aantonen bij het examencentrum mag er geen examen afgelegd worden.

Helaas geven wij in het weekend geen motor theorie cursussen.

Indien je geen keuze kunt maken omdat de locatie of datum er niet bij staat, kun je kiezen voor zo een latere datum ( bij het inschrijven ). Wij zullen dan contact met je opnemen om een passende datum voor je te selecteren.