Motortheorie

Theoriecursus Arnhem

Plan je cursus

6587 reviews

van €179
voor €89

Spoedexamens

Hoogste slagingspercentage

Cursus + CBR Examen in 1 dag

9 cursuslocaties

Hoogste
slagingspercentage 🏆

Meer dan 100.000 leerlingen die via ons geslaagd zijn! Wij hebben ruime ervaring met leerlingen met faalangst, ADHD en dyslectie.

Aanmelden

Slagingspercentage

Motorcursus.nl

84%

Slagingspercentage

Overige aanbieders

75%

56%

42%

Gemiddelde cijfers theorie motor & scooter examenuitslagen van 2020, 2021 en 2022. Bron: www.cbr.nl

Motor theoriecursus Arnhem

Wil je in 1 dag een motor theoriecursus volgen en examen doen? Schrijf je dan in voor de 1 daagse motor theoriecursus Arnhem. Op een en dezelfde dag leer je alles wat je moet weten over motortheorie en daarna leg je bij het CBR Arnhem het theorie examen af. Je vraagt je misschien af of dit haalbaar is? Zeker weten, want onze instructeur bereidt jou heel goed voor op het motor theorie examen.

Onze lesmethode heeft bewezen dat deze zeer effectief is. Door herhaling van de motortheorie, tips & tricks en geheugensteuntjes kan ook jij alle antwoorden voor het theorie-examen goed beantwoorden. Wil je ook de theorie in 1 dag doen? Meld je dan zeker aan voor de theoriecursus Arnhem.

WALL OF FAME 🏆

Deze toppers gingen je voor

Jade 🏍️
Danny 🏍️
Maarten 🏍️
Jason 🏍️
Edwin 🏍️
Rachella 🏍️
Yusuf 🏍️

Dagcursus theorie Arnhem

De dagcursus theorie Arnhem van Motorcursus.nl zit strak in elkaar. In de ochtend leer je alles wat je moet weten over de motortheorie, zodat je in de middag het CBR theorie-examen succesvol aflegt. Onze instructeurs weten precies hoe ze iedereen de theoretische kennis kunnen bijbrengen. Ook voor leerlingen die dyslectisch, concentratie problemen of faalangst hebben is de theoriecursus Arnhem geschikt. We hebben hier ervaring mee.

Je krijgt ook handige tips & tricks mee en leren je de zogenoemde ‘instink-vragen’ te herkennen en goed te beantwoorden tijdens het theorie-examen. Wij bereiden je goed voor op alle soorten motortheorie examen vragen. Daardoor heb je een uiterst grote kans dat je in één keer slaagt. Zodra je het CBR motortheorie examen hebt behaald is deze 1,5 jaar geldig om vervolgens je motor rijbewijs te behalen.

Programma motor theorie in 1 dag

Wat is het programma van de motor theorie in 1 dag? Om je goed klaar te stomen voor het CBR motor examen begint de theoriecursus Arnhem al om 7.00/7.15 uur. De exacte adresgegevens krijg je per e-mail van Motorcursus.nl waarin ook een link staat naar een e-book. Je hoeft geen thuisstudie te doen, maar mocht je al wat willen inlezen kan dat. Alle kennis die je vooraf al hebt, is mooi meegenomen.

We gaan tot 12.30 uur door met de motortheorie. De hele ochtend gebruiken we dus om je alles te leren van de drie examenonderdelen Gevaarherkenning, Kennis en Inzicht. Daarna ontvang je een lunch van ons en vertrekken we gezamenlijk naar de CBR locatie in Arnhem voor het theorie-examen. In de middag vindt het theorie-examen plaats, welke 30 minuten in beslag neemt. Wil je meer weten over motor theorie in 1 dag? Aarzel dan niet om ons te berichten.

Reviews

11204

Geslaagde cursisten

18680

Locaties

9

Slagingspercentage

84%

Docenten

Het succes achter motorcursus.nl

Maak kennis met enkele gedreven docenten die jou helpen om in één keer te slagen voor je theorie en bijdrage tot het hoogste slagingspercentage van Nederland.

Aanmelden

Meet Uke

Uke heeft jarenlange ervaring in het onderwijzen van verkeersregels en verkeers- veiligheid. Hij is gepassioneerd over het overdragen van zijn kennis en ervaring aan zijn studenten.

Hoge slagingskans theoriecursus 1 dag Arnhem

Dankzij onze unieke leermethode heeft de theoriecursus 1 dag Arnhem maar liefst een slagingskans van 80%. Dat betekent dat 8 van de 10 cursisten na het volgen van de theoriecursus Arnhem in één keer slaagt! Wil je ook je ouders, vrienden of geliefde vertellen over je zojuist behaalde motortheorie certificaat? Meld je dan zeker vandaag nog aan voor de theoriecursus Arnhem.

Motorcursus zorgt ervoor dat je alle lesstof leert en onthoudt. Het enige wat jij hoeft te doen is 44 vragen van de 50 goed te beantwoorden. Je krijgt ook nog 2 CBR testvragen, maar deze tellen niet mee voor de uitslag. Slaag de eerste keer voor het CBR examen door er nu de tijd en moeite in te steken. Meld je daarom online aan voor de theoriecursus 1 dag Arnhem en slaag direct!

Kunnen we je helpen?

Veelgestelde vragen

Bij Motorcursus.nl staat uitmuntende kwaliteit centraal in al onze activiteiten. Al jaren ervaren onze cursisten de hoogste slagingskansen na het deelnemen aan onze motortheoriecursus, een succes dat wordt ondersteund door onderzoek gebaseerd op officiële cijfers van het CBR. Dit succes is voor ons een grote trots en weerspiegelt de gezamenlijke inspanningen van ons team en de waardevolle bijdrage van onze cursisten.

Bij Motorcursus.nl kun je terecht voor je autotheorie, motortheorie en scootertheorie.

Zodra je je theorie examen met een voldoende hebt behaald is het certificaat 1,5 jaar geldig.

Wij hebben professionele docenten die al jaren ervaring hebben met leerlingen die faalangst hebben. Ons manier van lesgeven is zeer effectief ook voor leerlingen met faalangst.

Ons cursus is ook geschikt voor leerlingen met dyslectie. Wij zorgen ervoor dat ook leerlingen die dyslectisch zijn zonder problemen het examen kunnen behalen.

Op de dag van het examen dien je een geldig ID-kaart of paspoort te hebben. Indien je dit niet kan aantonen bij het examencentrum mag er geen examen afgelegd worden.

Helaas geven wij in het weekend geen motor theorie cursussen.

Indien je geen keuze kunt maken omdat de locatie of datum er niet bij staat, kun je kiezen voor zo een latere datum ( bij het inschrijven ). Wij zullen dan contact met je opnemen om een passende datum voor je te selecteren.