Motortheorie

Theoriecursus online

Plan je cursus

6587 reviews

van €179
voor €89

Spoedexamens

Hoogste slagingspercentage

Cursus + CBR Examen in 1 dag

9 cursuslocaties

Hoogste
slagingspercentage 🏆

Meer dan 100.000 leerlingen die via ons geslaagd zijn! Wij hebben ruime ervaring met leerlingen met faalangst, ADHD en dyslectie.

Aanmelden

Slagingspercentage

Motorcursus.nl

84%

Slagingspercentage

Overige aanbieders

75%

56%

42%

Gemiddelde cijfers theorie motor & scooter examenuitslagen van 2020, 2021 en 2022. Bron: www.cbr.nl

Theoriecursus online oefenen

Wil je de theoriecursus online oefenen? Dan kun je terecht bij Motorcursus. Wij bieden een unieke theoriecursus online aan, waarbij de lesstof voor het motortheorie examen duidelijk is uitgelegd. Deze theoriecursus online is ter voorbereiding op de 1 daagse motorcursus. Het is dan ook een aanvulling. Heb jij je al opgegeven voor dagcursus motortheorie? Dan hoef je in feite niet thuis nog extra te leren, omdat je de dagcursus motortheorie zonder voorkennis kan volgen.

Natuurlijk is het nooit een slecht idee om vooraf al wat kennis op te doen. Daarom bieden we je een theoriecursus online aan. Doordat je al wat theoretische kennis hebt, verloopt het volgen van de motortheorie dagcursus makkelijker. En bovendien ben je de rest ook een stapje voor. Meer weten over onze theoriecursus online of dagcursus? Neem gerust contact op.

WALL OF FAME 🏆

Deze toppers gingen je voor

Jade 🏍️
Danny 🏍️
Maarten 🏍️
Jason 🏍️
Edwin 🏍️
Rachella 🏍️
Yusuf 🏍️

Waarom online theoriecursus motor?

De online theoriecursus motor is bedoeld om je beter voor te bereiden op de 1 daagse theoriecursus motor. Het volgen van een theoriecursus online heeft als voordeel dat je op een eigen tempo en in je eigen omgeving de motortheorie leert. Je bent niet afhankelijk van lesuren of locaties en kunt de lesstof op een manier aanpakken die het beste bij je past.

Daarnaast biedt onze online theoriecursus motor veel oefenmateriaal waardoor je op een prettige manier je kennis en vaardigheden verbeterd. De online cursus bevat onder andere oefenexamens, quizzen, video’s en animaties waardoor de lesstof beter te begrijpen is.

Wat leer je bij de motor theoriecursus online?

Tijdens de online cursus leer je de basisregels van het verkeer, verkeersborden, verkeerssituaties, verkeersregels en technieken voor het rijden op de motor. Je leert hoe je veilig kunt rijden, hoe je om moet gaan met gevaarlijke situaties en hoe je de verkeersregels toepast. Je leert ook hoe je een motor moet onderhouden en hoe je de motor op een juiste manier bedient.

Oefen met de motor theoriecursus online de diverse soorten vragen, zodat je tijdens het CBR examen niet voor verrassingen komt te staan. Als je onzeker of snel nerveus bent, is dit een goede oefening voor het echte motor theorie examen.

Gratis theorie motor

Bij Motorcursus krijg je gratis de theorie motor. Zodra jij je hebt aangemeld voor de motor theorie in 1 dag, ontvang je van ons een bevestiging. In deze e-mail zit een link naar de theorie motor. Je kan hier gratis de theorie oefenen. Maak proefexamens van het CBR en leer hoe je de soorten vragen moet behandelen.

Bij het motor theorie examen krijg je namelijk verschillende soorten vragen, te weten:

  • sleepvraag
  • single-sleepvragen
  • invulvraag
  • hotspotvraag
  • ja/nee-vraag
  • meerkeuzevragen.

Reviews

11204

Geslaagde cursisten

18680

Locaties

9

Slagingspercentage

84%

Docenten

Het succes achter motorcursus.nl

Maak kennis met enkele gedreven docenten die jou helpen om in één keer te slagen voor je theorie en bijdrage tot het hoogste slagingspercentage van Nederland.

Aanmelden

Meet Uke

Uke heeft jarenlange ervaring in het onderwijzen van verkeersregels en verkeers- veiligheid. Hij is gepassioneerd over het overdragen van zijn kennis en ervaring aan zijn studenten.

Aanmelden motor theoriecursus 1 dag

Wil je in 1 dag je motor theorie oefenen, leren en het CBR examen doen? Meld je dan aan voor de motor theoriecursus 1 dag. Motorcursus.nl heeft door het hele land leslocaties, waardoor er altijd wel een plek bij jou in de buurt is om de dagcursus te volgen. Wil je meer weten over onze locaties, de motor theorie cursus of de theoriecursus online? Neem dan gerust even contact met het team van Motorcursus op. We geven je graag advies en voorzien je van de informatie waar je naar op zoek bent.

En, wil je in 1 dag je motor theorie certificaat halen? Meld je dan zeker aan voor onze theoriecursus motor. Hoog slagingspercentage van 80%!

Kunnen we je helpen?

Veelgestelde vragen

Bij Motorcursus.nl staat uitmuntende kwaliteit centraal in al onze activiteiten. Al jaren ervaren onze cursisten de hoogste slagingskansen na het deelnemen aan onze motortheoriecursus, een succes dat wordt ondersteund door onderzoek gebaseerd op officiële cijfers van het CBR. Dit succes is voor ons een grote trots en weerspiegelt de gezamenlijke inspanningen van ons team en de waardevolle bijdrage van onze cursisten.

Bij Motorcursus.nl kun je terecht voor je autotheorie, motortheorie en scootertheorie.

Zodra je je theorie examen met een voldoende hebt behaald is het certificaat 1,5 jaar geldig.

Wij hebben professionele docenten die al jaren ervaring hebben met leerlingen die faalangst hebben. Ons manier van lesgeven is zeer effectief ook voor leerlingen met faalangst.

Ons cursus is ook geschikt voor leerlingen met dyslectie. Wij zorgen ervoor dat ook leerlingen die dyslectisch zijn zonder problemen het examen kunnen behalen.

Op de dag van het examen dien je een geldig ID-kaart of paspoort te hebben. Indien je dit niet kan aantonen bij het examencentrum mag er geen examen afgelegd worden.

Helaas geven wij in het weekend geen motor theorie cursussen.

Indien je geen keuze kunt maken omdat de locatie of datum er niet bij staat, kun je kiezen voor zo een latere datum ( bij het inschrijven ). Wij zullen dan contact met je opnemen om een passende datum voor je te selecteren.