Motortheorie

Theoriecursus Amersfoort

Plan je cursus

6587 reviews

van €179
voor €89

Spoedexamens

Hoogste slagingspercentage

Cursus + CBR Examen in 1 dag

9 cursuslocaties

Hoogste
slagingspercentage 🏆

Meer dan 100.000 leerlingen die via ons geslaagd zijn! Wij hebben ruime ervaring met leerlingen met faalangst, ADHD en dyslectie.

Aanmelden

Slagingspercentage

Motorcursus.nl

84%

Slagingspercentage

Overige aanbieders

75%

56%

42%

Gemiddelde cijfers theorie motor & scooter examenuitslagen van 2020, 2021 en 2022. Bron: www.cbr.nl

Motor theoriecursus Amersfoort

Wanneer je de eendaagse motor theoriecursus Amersfoort volgt, kun je in één dag slagen voor je motortheorie. De motortheorie leren doe je in de ochtend, waarna je in de middag het CBR theorie examen aflegt. Dit is mogelijk dankzij de vernieuwende leermethodiek van Motorcursus. We hebben jarenlange ervaring met het lesgeven in theorie voor motor, auto en scooter.

Door deze ervaring en de unieke lesmethode stoomt ons team je in 1 dag klaar voor het motor theorie examen. Wil je ook maar 1 dag spenderen aan de motortheorie? Meld je dan snel aan voor de motor theoriecursus Amersfoort. Zodra je het motor theorie certificaat in handen hebt, is deze 1,5 jaar geldig. Voldoende tijd om je gelijk aan te melden voor de rijlessen voor het motor rijbewijs. Binnen de kortste keren rijd je met de motor over de wegen.

WALL OF FAME 🏆

Deze toppers gingen je voor

Jade 🏍️
Danny 🏍️
Maarten 🏍️
Jason 🏍️
Edwin 🏍️
Rachella 🏍️
Yusuf 🏍️

Motor theoriecursus 1 dag – 80% slagingskans

De motor theoriecursus 1 dag duurt ook echt maar 1 dag. Je hoeft niet vooraf te studeren of wekenlang een training te volgen. Wil je dat ook? Wacht dan niet langer en meld je aan voor de motor cursus 1 dag in Amersfoort. De ervaren docenten en slimme efficiënte leermethodiek, zorgen ervoor dat je in één keer kan slagen voor je motor theorie examen.

Wanneer je moeite hebt met leren, lezen of snel nerveus of afgeleid bent, dan is onze motor theoriecursus 1 dag ook geschikt voor jou. We kunnen geen garanties geven, maar we zijn wel overtuigd van onze doelgerichte aanpak. Het feit dat acht op de tien leerlingen slaagt, na het volgen van onze theoriecursus Amersfoort, zegt genoeg. Dit komt neer op een directe slagingskans van 80%, wat ver boven het gemiddelde ligt.

Hoe ziet theoriecursus Amersfoort eruit?

Vanaf 17 jaar kun je al deelnemen aan de theoriecursus Amersfoort. In de ochtend wordt al het lesmateriaal klassikaal doorgenomen. De dag start vroeg, want we moeten de motor theorie oefenen. Je wordt dan ook om 7.00-7.30 uur verwacht voor de start van de theoriecursus Amersfoort. Voor het harde studeren, ontvang je van Motorcursus een gratis lunch. Daarna vertrekken we naar het CBR examen centrum.

Gedurende het ochtenddeel zijn er voldoende pauzes om even op adem te komen. En je natuurlijk weer voor te bereiden op het volgende onderdeel van de motor theoriecursus. Examenvragen oefenen is ook en onderdeel van de dagcursus, waarbij je ook handige tips meekrijgt. Vanaf 14.00 uur worden de examens bij het CBR Amersfoort afgenomen. De lesstof zit nog vers in je geheugen, waardoor je een zeer grote kans maakt om in één keer te slagen! Meld je aan voor de dag theoriecursus Amersfoort en slaag direct.

Reviews

11204

Geslaagde cursisten

18680

Locaties

9

Slagingspercentage

84%

Docenten

Het succes achter motorcursus.nl

Maak kennis met enkele gedreven docenten die jou helpen om in één keer te slagen voor je theorie en bijdrage tot het hoogste slagingspercentage van Nederland.

Aanmelden

Meet Uke

Uke heeft jarenlange ervaring in het onderwijzen van verkeersregels en verkeers- veiligheid. Hij is gepassioneerd over het overdragen van zijn kennis en ervaring aan zijn studenten.

Meer over de theorie motorcursus

De theorie motorcursus is te volgen op negen verschillende plaatsen in Nederland, waaronder de theoriecursus Amersfoort. Voor deze dagcursus hoef jij je niet per se vooraf de motortheorie te oefenen, maar het wordt je wel aangeboden na de inschrijving voor de theoriecursus Amersfoort. Je ontvangt namelijk van ons een bevestigingsmail met een link naar de online motor theorie lesstof, die tijdens de dagcursus motortheorie wordt behandeld. Daardoor heb je de optie om de iTheorie vooraf te bekijken. De lesstof begrijp je dan sneller, maar nogmaals het is niet nodig om thuisstudie te doen.

Voor de theorie motorcursus heb je geen voorkennis nodig. We leren je de motor theorie op een ingenieuze manier. Je krijgt tips, ezelsbruggetjes en we oefenen vragen van eerdere CBR theorie-examens. Bij Motorcursus kunt je in één dag, zonder thuisstudie, je motortheorie examen behalen. Meld je daarom vandaag nog online aan voor de eendaagse Amersfoort. Mocht je nog vragen hebben, neem dan gewoon even contact met ons op.

Kunnen we je helpen?

Veelgestelde vragen

Bij Motorcursus.nl staat uitmuntende kwaliteit centraal in al onze activiteiten. Al jaren ervaren onze cursisten de hoogste slagingskansen na het deelnemen aan onze motortheoriecursus, een succes dat wordt ondersteund door onderzoek gebaseerd op officiële cijfers van het CBR. Dit succes is voor ons een grote trots en weerspiegelt de gezamenlijke inspanningen van ons team en de waardevolle bijdrage van onze cursisten.

Bij Motorcursus.nl kun je terecht voor je autotheorie, motortheorie en scootertheorie.

Zodra je je theorie examen met een voldoende hebt behaald is het certificaat 1,5 jaar geldig.

Wij hebben professionele docenten die al jaren ervaring hebben met leerlingen die faalangst hebben. Ons manier van lesgeven is zeer effectief ook voor leerlingen met faalangst.

Ons cursus is ook geschikt voor leerlingen met dyslectie. Wij zorgen ervoor dat ook leerlingen die dyslectisch zijn zonder problemen het examen kunnen behalen.

Op de dag van het examen dien je een geldig ID-kaart of paspoort te hebben. Indien je dit niet kan aantonen bij het examencentrum mag er geen examen afgelegd worden.

Helaas geven wij in het weekend geen motor theorie cursussen.

Indien je geen keuze kunt maken omdat de locatie of datum er niet bij staat, kun je kiezen voor zo een latere datum ( bij het inschrijven ). Wij zullen dan contact met je opnemen om een passende datum voor je te selecteren.