Motortheorie

Plan je cursus

6587 reviews

van €179
voor €89

Spoedexamens

Hoogste slagingspercentage

Cursus + CBR Examen in 1 dag

9 cursuslocaties

Hoogste
slagingspercentage 🏆

Meer dan 100.000 leerlingen die via ons geslaagd zijn! Wij hebben ruime ervaring met leerlingen met faalangst, ADHD en dyslectie.

Aanmelden

Slagingspercentage

Motorcursus.nl

84%

Slagingspercentage

Overige aanbieders

75%

56%

42%

Gemiddelde cijfers theorie motor & scooter examenuitslagen van 2020, 2021 en 2022. Bron: www.cbr.nl

Motortheorie cursus in 1 dag

Klinkt dit als muziek in je oren? Je motortheorie cursus en examen in 1 dag halen? Dan kunnen wij je alvast vertellen dat 80% van onze cursisten in 1x slagen voor het motor theorie examen. Meld je daarom vandaag nog aan als jij ook je motortheorie wilt halen in 1 dag. Ook als je faalangst hebt, dyslectisch bent of moeite hebt met concentreren kan je bij Motorcursus.nl je theorie en examen in 1 dag halen. Dankzij onze succesvolle leermethode kunnen wij iedereen de motortheorie leren in een kort tijdsbestek. Wij hebben dan ook jarenlange ervaring met deze groepen. Ben je geïnteresseerd in onze eendaagse cursus motortheorie? Meld je dan vandaag nog aan en doe je theoriecursus en examen op dezelfde dag!

Motor theorie in 1 dag

Motor theorie in 1 dag halen? Dat kan bij Motorcursus. Bij ons volg je een eendaagse theorie cursus motortheorie. Deze dag delen we in tweeën op. In de ochtend krijg je alle theorie behandeld die je nodig hebt om ‘s middags het motor theorie examen af te leggen. Niet iedereen heeft tijd of zin om uit saaie motortheorie boeken te leren. Daarom heeft Motorcursus.nl een speciale dagcursus ontwikkeld, waarbij je klaar gestoomd wordt om je motor theorie in 1 dag te halen. Middels handige tips & tricks, ezelsbruggetjes en motortheorie oefenen, kan jij in de middag je examen succesvol afleggen. Ons slagingspercentage voor motortheorie ligt dan ook hoger dan gemiddeld op 80%. Dit betekent dat 8 op de 10 cursisten in 1x slagen voor het motor theorie examen. Schrijf je vandaag nog in bij Motorcursus.nl

WALL OF FAME 🏆

Deze toppers gingen je voor

Jade 🏍️
Danny 🏍️
Maarten 🏍️
Jason 🏍️
Edwin 🏍️
Rachella 🏍️
Yusuf 🏍️

Reviews

9793

Geslaagd cursisten

18680

Locaties

9

Slagingspercentage

80

CBR motor theorie examen

Het CBR motor theorie examen kan je via onze motorcursus in 1 dag halen. In de ochtend leer je alle theoretische kennis. We leren je de strikvragen te herkennen en juist te beantwoorden. We leren je hoe je gefocust moet blijven tijdens het examen, ook al heb je faalangst of concentratieproblemen. En we leren je in korte tijd alle motortheorie, zodat je in 1x kan slagen voor het CBR motor theorie examen. Na afloop van het examen krijg je bovendien gelijk de uitslag van je CBR examen. Je weet dus gelijk of je geslaagd bent. Is het niet gelukt om de vragen goed in te vullen? Niet getreurd, dan volg je bij ons een vervolgcursus tegen korting en slaag je alsnog voor je motortheorie examen!

Cursusdata

Wat moet je weten over motor theorie?

Motor theorie is nodig om te starten met de praktijklessen. Je kan al vanaf 17 jaar de cursus motortheorie in 1 dag volgen. In de ochtend wordt al het lesmateriaal klassikaal doorgenomen, je krijgt van ons een lunch waarna we gezamenlijk vertrekken naar het CBR examen centrum. Meld je vandaag nog aan bij Motorcursus.nl en haal je theorie examen motor. Zodra je geslaagd bent, is je theorie certificaat 1,5 jaar geldig. Wij adviseren altijd gelijk te starten met de praktijklessen, zodat je voldoende tijd hebt om goed te leren rijden op de motor. Heb je nog vragen over de motortheorie, neem dan gerust een keer contact met Motorcursus op. We beantwoorden al je vragen en kijken uit naar je deelname motortheorie cursus!

Kunnen we je helpen?

Veelgestelde vragen

Bij Motorcursus.nl staat uitmuntende kwaliteit centraal in al onze activiteiten. Al jaren ervaren onze cursisten de hoogste slagingskansen na het deelnemen aan onze motortheoriecursus, een succes dat wordt ondersteund door onderzoek gebaseerd op officiële cijfers van het CBR. Dit succes is voor ons een grote trots en weerspiegelt de gezamenlijke inspanningen van ons team en de waardevolle bijdrage van onze cursisten.

Bij Motorcursus.nl kun je terecht voor je autotheorie, motortheorie en scootertheorie.

Zodra je je theorie examen met een voldoende hebt behaald is het certificaat 1,5 jaar geldig.

Wij hebben professionele docenten die al jaren ervaring hebben met leerlingen die faalangst hebben. Ons manier van lesgeven is zeer effectief ook voor leerlingen met faalangst.

Ons cursus is ook geschikt voor leerlingen met dyslectie. Wij zorgen ervoor dat ook leerlingen die dyslectisch zijn zonder problemen het examen kunnen behalen.

Op de dag van het examen dien je een geldig ID-kaart of paspoort te hebben. Indien je dit niet kan aantonen bij het examencentrum mag er geen examen afgelegd worden.

Helaas geven wij in het weekend geen motor theorie cursussen.

Indien je geen keuze kunt maken omdat de locatie of datum er niet bij staat, kun je kiezen voor zo een latere datum ( bij het inschrijven ). Wij zullen dan contact met je opnemen om een passende datum voor je te selecteren.