Motortheorie

Theoriecursus motor

Plan je cursus

6587 reviews

van €179
voor €89

Spoedexamens

Hoogste slagingspercentage

Cursus + CBR Examen in 1 dag

9 cursuslocaties

Hoogste
slagingspercentage 🏆

Meer dan 100.000 leerlingen die via ons geslaagd zijn! Wij hebben ruime ervaring met leerlingen met faalangst, ADHD en dyslectie.

Aanmelden

Slagingspercentage

Motorcursus.nl

84%

Slagingspercentage

Overige aanbieders

75%

56%

42%

Gemiddelde cijfers theorie motor & scooter examenuitslagen van 2020, 2021 en 2022. Bron: www.cbr.nl

Theoriecursus motor in 1 dag

Bij Motorcursus kan je in één dag je motor theorie leren en het CBR motor theorie examen afleggen. Dit kan door de theoriecursus motor in 1 dag bij ons te volgen. Hierbij leren wij je in de ochtend alle theoretische kennis die je nodig hebt. Om vervolgens op dezelfde dag, in de middag, het CRB theorie examen af te leggen. En dat met een hoge slagingskans van maar liefst 80%.

Je vraagt je misschien af of dit echt waar is. Jawel, lees onze reviews van wat voorgaande cursisten vertellen over onze theoriecursus motor in 1 dag. Ben je nog niet overtuigd? Neem dan eens contact met ons op en stel je vragen. Of meld je vandaag nog online aan bij Motorcursus.nl en volg de theoriecursus motor. Er is altijd wel een dagcursus bij jou in de buurt, aangezien we door het hele land onze theoriecursus motor aanbieden.

WALL OF FAME 🏆

Deze toppers gingen je voor

Jade 🏍️
Danny 🏍️
Maarten 🏍️
Jason 🏍️
Edwin 🏍️
Rachella 🏍️
Yusuf 🏍️

Motor theorie cursus volgen: 80% slagingskans

Als je bij ons je motor theorie cursus volgt, heb je maar liefst 80% kans dat je in 1x slaagt! Dit is ver boven het gemiddelde van 70% bij een dagcursus en bij leerlingen die thuis studeren ligt dit percentage op slechts 30%. Waarom zou je nog dagenlang of misschien wel wekenlang een motorcursus volgen, terwijl je bij ons in 1 dag je motor theorie oefent en het CBR examen aflegt? Onze ervaren instructeurs geven jou gedurende de eendaagse motor theorie cursus alle informatie die je moet weten om je CBR examen te halen.

We starten vroeg in de ochtend waar we alle lesstof behandelen. Je hebt ook de tijd voor theorie examen oefenen. In de middag gaan we naar de CBR locatie waar het motortheorie examen wordt afgenomen. Je krijgt gelijk de uitslag van het CBR motor theorie examen. En als het goed is loop je juichend naar buiten, want je bent namelijk in één keer geslaagd!

Hoe leer je motor theorie?

Bij onze theoriecursus motor ligt de focus om je in 1 dag klaar te stomen voor je motor theorie examen. Tijdens de dagcursus komt er dan ook veel herhaling aan de pas. Het is namelijk bewezen dat dit de beste manier is om alles ook goed te onthouden, waardoor niets je ontgaat en je bovendien goed voorbereid bent op het echte CBR motor theorie examen.

Vergroot je slagingskans door de motortheorie dagcursus te combineren met extra lesmateriaal die je van ons ter beschikking krijgt. Denk hierbij aan een online motor theorie boek en oefenexamens. Alles om te zorgen dat je jouw motor theorie in 1 dag haalt. Dit is overigens niet noodzakelijk, je hebt alleen een kleine voorsprong omdat je al iets van de motortheorie af weet.

Reviews

11204

Geslaagde cursisten

18680

Locaties

9

Slagingspercentage

84%

Docenten

Het succes achter motorcursus.nl

Maak kennis met enkele gedreven docenten die jou helpen om in één keer te slagen voor je theorie en bijdrage tot het hoogste slagingspercentage van Nederland.

Aanmelden

Meet Uke

Uke heeft jarenlange ervaring in het onderwijzen van verkeersregels en verkeers- veiligheid. Hij is gepassioneerd over het overdragen van zijn kennis en ervaring aan zijn studenten.

Uitleg CBR motor theorie examen

Voor de eendaagse theoriecursus motor starten we vroeg in de ochtend; tussen 7.00 en 7.30 uur. Tot 12.30 uur behandelen we de theoretische stof voor je CBR motor theorie examen. Alles komt langs, van verkeersborden tot multiple choice vragen en het bespreken van moeilijke verkeerssituaties. Tijdens de motor theorie cursus zijn er voldoende pauzes ingelast, zodat je de lesstof kan laten inwerken en je weer kan opladen voor het volgende gedeelte, zoals de motor theorie oefenen.

Je ontvangt van ons een lunch waarna we vertrekken naar de CBR locatie in de buurt. Doordat de stof nog vers in je geheugen zit, is de kans van in één keer slagen heel groot. In totaal moet je 50 vragen voor het CBR motor theorie examen beantwoorden, welke bestaan uit ja/nee-vragen, meerkeuzevragen, single-sleepvraag, invulvraag en hotspotvraag. Wil je nog meer weten over onze eendaags theoriecursus motor? Neem dan zeker even contact met ons enthousiaste team op.

Kunnen we je helpen?

Veelgestelde vragen

Bij Motorcursus.nl staat uitmuntende kwaliteit centraal in al onze activiteiten. Al jaren ervaren onze cursisten de hoogste slagingskansen na het deelnemen aan onze motortheoriecursus, een succes dat wordt ondersteund door onderzoek gebaseerd op officiële cijfers van het CBR. Dit succes is voor ons een grote trots en weerspiegelt de gezamenlijke inspanningen van ons team en de waardevolle bijdrage van onze cursisten.

Bij Motorcursus.nl kun je terecht voor je autotheorie, motortheorie en scootertheorie.

Zodra je je theorie examen met een voldoende hebt behaald is het certificaat 1,5 jaar geldig.

Wij hebben professionele docenten die al jaren ervaring hebben met leerlingen die faalangst hebben. Ons manier van lesgeven is zeer effectief ook voor leerlingen met faalangst.

Ons cursus is ook geschikt voor leerlingen met dyslectie. Wij zorgen ervoor dat ook leerlingen die dyslectisch zijn zonder problemen het examen kunnen behalen.

Op de dag van het examen dien je een geldig ID-kaart of paspoort te hebben. Indien je dit niet kan aantonen bij het examencentrum mag er geen examen afgelegd worden.

Helaas geven wij in het weekend geen motor theorie cursussen.

Indien je geen keuze kunt maken omdat de locatie of datum er niet bij staat, kun je kiezen voor zo een latere datum ( bij het inschrijven ). Wij zullen dan contact met je opnemen om een passende datum voor je te selecteren.