Motortheorie in één dag

Theoriecursus motor

HOOGSTE SLAGINGSPERCENTAGE

Motorcursus.nl 80%
Overige theorieopleiders
75%
73%
42%

Meer dan 18580 leerlingen geslaagd

Ervaringen van onze cursisten.

Google beoordelingen

5 van 5 op basis van 5.175 reviews

Facebook beoordelingen

5 van 5 op basis van 4.618 reviews

Waarom kiezen voor Motorcursus.nl

  • Ervaring met faalangst, ADHD en dyslectie
  • Theoriecursus + CBR Examen op dezelfde dag
  • Spoedexamens
  • Hoogste slagingspercentage
  • Cursuslocaties op loopafstand van CBR Examencentrum

Hoge slagingskans

Een hoge slagingskans voor een motor theoriecursus én theorie-examen op één dag? Ja, je hebt het goed gelezen. Bij motorcursus.nl zijn we hartstikke trots op al onze cursisten omdat ze elke dag weer bewijzen dat je binnen één dag je motor theorie-examen kunt halen.

Het geheim van onze hoge slagingskans? Dat is de combinatie van een ochtend vol theorie met het motor theorie-examen in de middag. Doordat alle lessen nog vers in het achterhoofd te vinden zijn, doorloop je het theorie-examen zonder problemen.

Aanmelden

De theoriecursus

Maar hoe ziet zo’n theoriecursus er eigenlijk uit? Wat kan je verwachten? Moet jij je voorbereiden? Het is allemaal een stuk makkelijker dan je waarschijnlijk denkt. En dat houden we graag zo, want onnodige stress is nooit goed.

Op de 1-daagse theoriecursus met aansluitend het theorie-examen leer je alles wat je voor dit examen moet weten. We hebben de hele ochtend gevuld met de belangrijkste principes zodat er een sterke basis aanwezig is. Dit alles door leraren die de afgelopen jaren duizenden andere motorliefhebbers met hun theorie-examen geholpen hebben.

Tijdens de theoriecursus richten we ons vooral op de kennis die voor jouw motortheorie-examen het belangrijkst is. Veel boeken, CD’s en andere materialen vergeten een goede basis te leggen en gaan te snel de diepte in. Hierdoor is het lastig om grip op de belangrijkste principes te krijgen, waardoor je aanzienlijk meer tijd aan het verkrijgen van de benodigde kennis kwijt bent.

In onze theoriecursus leren we je dat wat je het meest nodig hebt om het motortheorie-examen te halen. En dat allemaal op één dag.

Aanmelden

WAAROM MOTORCURSUS.NL?

Meer dan 18580 leerlingen geslaagd

Twijfel je? Kijk op onze Facebook pagina.

Niet meer leren met theorieboeken of cd-roms

Niet meer dagen lang leren met theorie boeken of cd-roms

Onze theorie cursus is voor iedereen geschikt

Wij hebben ruime ervaring met leerlingen met faalangst, ADHD en dyslectie.

#WallOfFame

Geslaagd met 0 fout 🎉

Maar liefst 9 locaties in Nederland. Bekijk hier de toppers.

Aanmelden
Esmee 🏍
David 🏍
Janice 🏍
Roman 🏍️
Tessa 🏍
Jordi 🏍
Herman 🛵
Johan 🏍

Veelgestelde vragen

Je mag vanaf 17 jaar examen doen voor motor theorie. Als je slaagt, is je theoriebewijs 1.5 jaar geldig.

Nee, voor je motortheorie cursus hoef je niets aan te schaffen. Wij zullen je tijdens de cursus voorzien van oefenmateriaal en oefenexamens.

Nee, de motortheorie cursus is een dagcursus en huiswerk geven we niet. Als je het fijn vindt kun je van tevoren altijd even oefenen maar het is geen verplichting.

Meestal verwachten we de cursisten om 07.00 uur. De training duur ongeveer tot 13.00, inclusief pauzes. De exacte tijden zullen we je per mail toesturen.

Dat hoeft niet maar mag wel. Heb je zelf een motortheorie examen gereserveerd? Prima, dan kies je gewoon een cursusdatum naar wens. Als je geen examen hebt, regelen wij dat. Wij zijn hiervoor afhankelijk van het examencentrum. Op het moment dat we een plek voor je reserveren, gaat jouw motortheorie dagcursus en examen op 1 dag door.

Nee hoor, na de cursusochtend vertrekken we met z’n allen naar het examencentrum. Is het examencentrum dichtbij? Dan lopen we er gezamenlijk naar toe. Is het te ver om te lopen? Dan verzorgen wij het vervoer, heen en terug.

Een geldig identificatie bewijs. Heel belangrijk, zonder ID kun je geen examen doen. Als je zelf een examen hebt gereserveerd, neem dan ook je reserveringsnummer mee. Wij regelen de lunch maar je kunt zelf natuurlijk altijd wat extra’s meenemen qua eten en drinken.

Als de motortheorie cursus klaar is, vertrekken we naar het examencentrum. Bij aankomst meld je je aan en wacht je op je beurt. In de examenzaal zal je identificatie nagekeken worden en krijg je een tafelnummer toegewezen. Je vult je reserveringsnummer in en start het examen. Het motor theorie-examen duurt in totaal 30 minuten. Je krijgt 50 vragen en mag er maximaal 6 fout maken. Je krijgt direct te zien of je het examen hebt gehaald.

Schrijf je nu in en slaag vandaag!

Schrijf je vandaag nog in en behaal je motor theorie examen in 1 keer! Motorcursus.nl is actief op meer dan 9 locaties door Nederland

Aanmelden