Motortheorie

Theoriecursus Almere

Plan je cursus

6587 reviews

van €179
voor €89

Spoedexamens

Hoogste slagingspercentage

Cursus + CBR Examen in 1 dag

9 cursuslocaties

Hoogste
slagingspercentage 🏆

Meer dan 100.000 leerlingen die via ons geslaagd zijn! Wij hebben ruime ervaring met leerlingen met faalangst, ADHD en dyslectie.

Aanmelden

Slagingspercentage

Motorcursus.nl

84%

Slagingspercentage

Overige aanbieders

75%

56%

42%

Gemiddelde cijfers theorie motor & scooter examenuitslagen van 2020, 2021 en 2022. Bron: www.cbr.nl

Motor theoriecursus Almere

Volg de eendaagse motor theoriecursus Almere en slaag in 1 keer. In de ochtenduren leren wij je de motor theorie, waarna je in de middag het CBR theorie examen aflegt. Dit is mogelijk dankzij de vernieuwende leermethodiek van Motorcursus. We hebben jarenlange ervaring met het lesgeven in theorie voor motor, auto en scooter. Door deze ervaring en onze unieke lesmethode, kun je in 1 dag slagen voor je motor theorie examen.

Wil je dit ook? Meld je dan snel aan voor de theoriecursus Almere. We starten in de ochtend met een spoedcursus motortheorie. Na deze intensieve ochtend heb je alle kennis in huis om te slagen voor het CBR theorie-examen, die in de middag plaatsvindt. Zodra je het motor theorie certificaat in handen hebt, is deze 1,5 jaar geldig. Voldoende tijd om je motor rijbewijs te halen.

WALL OF FAME 🏆

Deze toppers gingen je voor

Jade 🏍️
Danny 🏍️
Maarten 🏍️
Jason 🏍️
Edwin 🏍️
Rachella 🏍️
Yusuf 🏍️

Motor theorie in 1 dag in Almere – 80% slagingskans

Met de motor theoriecursus Almere haal je in slechts 1x je theorie examen. Dat wil je toch ook? Wacht dan niet langer en meld je aan voor de motor theorie in 1 dag in Almere. De ervaren docenten en slimme efficiënte leermethodiek, zorgt ervoor dat je in één keer kan slagen voor je motor theorie examen.

Heb je moeite met leren, lezen of ben je snel nerveus of afgeleid? Ook voor jou is onze motor theorie in 1 dag geschikt. Uiteraard kunnen we geen garanties geven, maar we zijn wel overtuigd van onze doelgerichte aanpak. Het feit dat acht op de tien leerlingen slaagt, na het volgen van onze theoriecursus Almere, zegt genoeg. Dit komt uit op 80% slagingskans in 1x.

Hoe ziet de motor theorie cursus Almere eruit?

Je kunt de motor theorie cursus Almere al volgen vanaf 17 jaar. In de ochtend wordt al het lesmateriaal klassikaal doorgenomen. Je krijgt vervolgens een lunch van Motorcursus, waarna we samen vertrekken naar het CBR examen centrum. We starten al vroeg in de ochtend, zodat we voldoende tijd hebben om je de motor theorie kennis bij te brengen. Je wordt dan ook om 7.00/7.15 uur verwacht voor de start van de theorie cursus Almere.

Tot 12.30 uur gaan we door, waarbij er voldoende pauzes zijn om even op adem te komen. En ook om je weer voor te bereiden op het volgende gedeelte van de motortheorie. We oefenen examenvragen en geven je handige tips mee. Vanaf 14.00 uur worden de examens bij het CBR Almere afgenomen. De lesstof zit nog vers in je hoofd, waardoor je een zeer grote kans maakt om in één keer te slagen! Meld je vandaag nog aan voor de theoriecursus Almere en slaag in één keer. Heb je nog vragen, neem dan gerust een keer contact op.

Reviews

11204

Geslaagde cursisten

18680

Locaties

9

Slagingspercentage

84%

Docenten

Het succes achter motorcursus.nl

Maak kennis met enkele gedreven docenten die jou helpen om in één keer te slagen voor je theorie en bijdrage tot het hoogste slagingspercentage van Nederland.

Aanmelden

Meet Uke

Uke heeft jarenlange ervaring in het onderwijzen van verkeersregels en verkeers- veiligheid. Hij is gepassioneerd over het overdragen van zijn kennis en ervaring aan zijn studenten.

Wat je moet weten over dagcursus motortheorie

De dagcursus motortheorie van Motorcursus wordt op 9 verschillende plaatsen in Nederland gegevens, waaronder de theoriecursus Almere. In principe hoef je vooraf geen motor theorie te oefenen, maar het wordt je wel onze motorcursus aangeboden. Na de inschrijving voor de theoriecursus Almere ontvang je van ons een bevestigingsmail met een link naar de online motor theorie lesstof, die tijdens de dagcursus motortheorie wordt behandeld.

Je hebt de mogelijkheid om de iTheorie vooraf te bestuderen, zodat je de lesstof sneller begrijpt. Maar het is niet noodzakelijk. Je kunt bij de theoriecursus Almere gewoon blanco naar binnen lopen. Wij leren je namelijk de motor theorie op een ingenieuze manier. Je krijgt tips, ezelsbruggetjes en we oefenen vragen van eerdere CBR theorie-examen vragen. Zonder thuisstudie kan je in 1 dag je motortheorie examen halen. Schrijf je daarom vandaag nog in voor de eendaagse theoriecursus Almere.

Kunnen we je helpen?

Veelgestelde vragen

Bij Motorcursus.nl staat uitmuntende kwaliteit centraal in al onze activiteiten. Al jaren ervaren onze cursisten de hoogste slagingskansen na het deelnemen aan onze motortheoriecursus, een succes dat wordt ondersteund door onderzoek gebaseerd op officiële cijfers van het CBR. Dit succes is voor ons een grote trots en weerspiegelt de gezamenlijke inspanningen van ons team en de waardevolle bijdrage van onze cursisten.

Bij Motorcursus.nl kun je terecht voor je autotheorie, motortheorie en scootertheorie.

Zodra je je theorie examen met een voldoende hebt behaald is het certificaat 1,5 jaar geldig.

Wij hebben professionele docenten die al jaren ervaring hebben met leerlingen die faalangst hebben. Ons manier van lesgeven is zeer effectief ook voor leerlingen met faalangst.

Ons cursus is ook geschikt voor leerlingen met dyslectie. Wij zorgen ervoor dat ook leerlingen die dyslectisch zijn zonder problemen het examen kunnen behalen.

Op de dag van het examen dien je een geldig ID-kaart of paspoort te hebben. Indien je dit niet kan aantonen bij het examencentrum mag er geen examen afgelegd worden.

Helaas geven wij in het weekend geen motor theorie cursussen.

Indien je geen keuze kunt maken omdat de locatie of datum er niet bij staat, kun je kiezen voor zo een latere datum ( bij het inschrijven ). Wij zullen dan contact met je opnemen om een passende datum voor je te selecteren.