Motortheorie

Theoriecursus Leusden

Plan je cursus

6587 reviews

van €179
voor €89

Spoedexamens

Hoogste slagingspercentage

Cursus + CBR Examen in 1 dag

9 cursuslocaties

Hoogste
slagingspercentage 🏆

Meer dan 100.000 leerlingen die via ons geslaagd zijn! Wij hebben ruime ervaring met leerlingen met faalangst, ADHD en dyslectie.

Aanmelden

Slagingspercentage

Motorcursus.nl

84%

Slagingspercentage

Overige aanbieders

75%

56%

42%

Gemiddelde cijfers theorie motor & scooter examenuitslagen van 2020, 2021 en 2022. Bron: www.cbr.nl

Motor theoriecursus Leusden

Wil je een motor rijbewijs halen? Dan moet je eerst je theorie certificaat voor de motor behalen. Vol daarvoor onze eendaagse motor theoriecursus Leusden. In slechts 1 dag kan je de motor theorie leren en het CBR theorie-examen afleggen. En nog beter, je hoeft voor de theoriecursus Leusden van Motorcursus géén thuisstudie te verrichten.

De professionals van Motorcursus.nl stomen jou in 1 dag klaar voor het motor theorie examen. We behandelen de theorie stof in de ochtend, waarna je in de middag het CBR examen aflegt. En als het goed is ben je in één keer geslaagd! Wil je meer weten? Neem dan contact op met Motorcursus.nl of meld je gelijk aan voor de motor theoriecursus Leusden.

WALL OF FAME 🏆

Deze toppers gingen je voor

Jade 🏍️
Danny 🏍️
Maarten 🏍️
Jason 🏍️
Edwin 🏍️
Rachella 🏍️
Yusuf 🏍️

Motor theorie examen in 1 dag – hoge slagingskans

In 1 dag en in 1 keer slagen voor je motor theorie examen? Dat kan door het volgen van de dagcursus motor theorie examen in 1 dag. Motorcursus heeft een effectieve leermethode ontwikkeld, die vernieuwend is. En bovendien zeer hoge slagingskansen biedt om in één keer te slagen. Zelfs als je faalangst, dyslexie of ADHD hebt, kunnen wij je de motortheorie leren.

We gebruiken de ochtend om je theoretische kennis bij te brengen en in de middag leg je het motor theorie examen af bij Leusden CBR. We herhalen veel, want dit is een bewezen techniek. Ook krijg je tips, ezelsbruggetjes en behandelen we de zogenoemde ‘instinkvragen’. We bereiden je voor op het examen, welke je in de middag aflegt. Bij ons ligt het slagingspercentage op maar liefst 80%! Wil je ook in 1 dag en in 1 keer slagen? Meld je dan vandaag nog aan voor de theoriecursus Leusden.

Hoe ziet motor theoriecursus 1 dag eruit?

De motor theoriecursus 1 dag is strak ingedeeld, we hebben immers maar een dag de tijd om je goed voor te bereiden op het CBR motor theorie examen. We straten daarom al vroeg in de ochtend, omstreeks 7.00-7.15 uur. In de ochtend wordt de theoriestof van het motor examen behandeld. Hierbij oefenen we ook examenvragen, behandelen we de instinkvragen en geven we je handige geheugensteuntjes.

We gaan door tot de lunch, waarbij er voldoende onderbrekingen zijn om jezelf even op te laden. Na de lunch, die je van ons gratis krijgt, gaan we gezamenlijk naar de locatie Leusden CBR. In de middag, tussen 14.00 en 17.00 uur worden de motor theorie-examens afgenomen. Doordat de theorie nog vers in je geheugen zit, heb je een zeer grote kans om in één keer te slagen. Schrijf je in voor de motor theoriecursus 1 dag.

Reviews

11204

Geslaagde cursisten

18680

Locaties

9

Slagingspercentage

84%

Docenten

Het succes achter motorcursus.nl

Maak kennis met enkele gedreven docenten die jou helpen om in één keer te slagen voor je theorie en bijdrage tot het hoogste slagingspercentage van Nederland.

Aanmelden

Meet Uke

Uke heeft jarenlange ervaring in het onderwijzen van verkeersregels en verkeers- veiligheid. Hij is gepassioneerd over het overdragen van zijn kennis en ervaring aan zijn studenten.

Motor theorie examen CBR Leusden

Het motor theorie examen vindt plaats bij het CBR Leusden. Het CBR motor theorie aanvragen verzorgen we voor je, dit is inbegrepen bij de theoriecursus Leusden. Het enige wat je hoeft te doen is na je aanmelding ons hiervoor te machtigen. Maar daar krijg je bericht van ons over hoe je dit moet doen.

Wat neem je mee naar de theoriecursus Leusden? Een geldig ID (paspoort of identiteitskaart) en je reserveringsnummer. Dit heb je ’s middags nodig om je motor theorie examen bij CBR Leusden af te leggen. Verder raden we je aan om de dag ervoor goed uit te rusten en op tijd naar bed te gaan, want de theoriecursus Leusden is intensief. Je krijgt van ons een lunch, koffie en/of thee. Maar je kunt natuurlijk altijd nog wat drinken en een kleine snack meenemen. Mocht je nog vragen hebben, neem dan gewoon even contact met Motorcursus op.

Kunnen we je helpen?

Veelgestelde vragen

Bij Motorcursus.nl staat uitmuntende kwaliteit centraal in al onze activiteiten. Al jaren ervaren onze cursisten de hoogste slagingskansen na het deelnemen aan onze motortheoriecursus, een succes dat wordt ondersteund door onderzoek gebaseerd op officiële cijfers van het CBR. Dit succes is voor ons een grote trots en weerspiegelt de gezamenlijke inspanningen van ons team en de waardevolle bijdrage van onze cursisten.

Bij Motorcursus.nl kun je terecht voor je autotheorie, motortheorie en scootertheorie.

Zodra je je theorie examen met een voldoende hebt behaald is het certificaat 1,5 jaar geldig.

Wij hebben professionele docenten die al jaren ervaring hebben met leerlingen die faalangst hebben. Ons manier van lesgeven is zeer effectief ook voor leerlingen met faalangst.

Ons cursus is ook geschikt voor leerlingen met dyslectie. Wij zorgen ervoor dat ook leerlingen die dyslectisch zijn zonder problemen het examen kunnen behalen.

Op de dag van het examen dien je een geldig ID-kaart of paspoort te hebben. Indien je dit niet kan aantonen bij het examencentrum mag er geen examen afgelegd worden.

Helaas geven wij in het weekend geen motor theorie cursussen.

Indien je geen keuze kunt maken omdat de locatie of datum er niet bij staat, kun je kiezen voor zo een latere datum ( bij het inschrijven ). Wij zullen dan contact met je opnemen om een passende datum voor je te selecteren.