Motortheorie

Theoriecursus Rotterdam

Plan je cursus

6587 reviews

van €179
voor €89

Spoedexamens

Hoogste slagingspercentage

Cursus + CBR Examen in 1 dag

9 cursuslocaties

Hoogste
slagingspercentage 🏆

Meer dan 100.000 leerlingen die via ons geslaagd zijn! Wij hebben ruime ervaring met leerlingen met faalangst, ADHD en dyslectie.

Aanmelden

Slagingspercentage

Motorcursus.nl

84%

Slagingspercentage

Overige aanbieders

75%

56%

42%

Gemiddelde cijfers theorie motor & scooter examenuitslagen van 2020, 2021 en 2022. Bron: www.cbr.nl

Motor theoriecursus Rotterdam

Ben je op zoek naar een betrouwbaar bedrijf voor een motor theoriecursus Rotterdam? Dan zit je goed bij Motorcursus. Bij ons kan je namelijk een zeer effectieve theorie cursus voor motoren volgen en dat slechts in 1 dag. De theoriecursus Rotterdam duurt namelijk maar een dag. Gedurende de dag stomen we je klaar om aan het einde van de middag je motor theorie examen af te leggen.

Je hoeft bij onze motor theoriecursus Rotterdam niet wekenlang in de studieboeken te duiken en motor theorie examen vragen te oefenen. Wij pakken het heel anders aan. In slechts 1 dag leer je de theoretische kennis en gelijk dezelfde dag leg je het examen af. Wil je meer weten hierover? Neem dan gerust contact op met Motorcursus.nl

WALL OF FAME 🏆

Deze toppers gingen je voor

Jade 🏍️
Danny 🏍️
Maarten 🏍️
Jason 🏍️
Edwin 🏍️
Rachella 🏍️
Yusuf 🏍️

Voor wie is de 1 daagse theoriecursus Rotterdam?

Onze 1 daagse theoriecursus Rotterdam is voor diegene bedoeld die in 1 dag de motor theorie wil leren en dezelfde dag het examen wil afleggen. We vragen slechts 1 dag van je tijd. De 1 daagse theoriecursus Rotterdam heeft bovendien een hoog slagingspercentage van maar liefst 80%. En daar zijn we best wel trots op. Dit hoge slagingspercentage voor de theoriecursus Rotterdam komt door de unieke lesmethodiek die Motorcursus heeft ontwikkeld.

Tijdens het maken van het theorie-examen merk je dat onze effectieve lesmethode dan ook zijn vruchten afwerpt. Door jouw harde werken ben je namelijk in één keer geslaagd. Wil je dat ook? Meld je dan aan voor de theoriecursus Rotterdam Zuid of Noord, waarbij het theorie-examen wordt afgenomen bij het CBR Barendrecht.

Hoe ziet de motor cursus 1 dag eruit?

Bij de motor cursus 1 dag gebruiken we de tijd zeer goed. We vangen daarom al vroeg in de ochtend aan met de theoriecursus Rotterdam. Omstreeks 7.00 uur word je op de theorielocatie in Rotterdam of Barendrecht verwacht. De exacte locatie ontvang je vooraf van Motorcursus. Nadat we met elkaar kennis hebben gemaakt, starten we gelijk met de dagcursus motortheorie.

Bij onze lesmethode gebruiken we dezelfde en vergelijkbare vragen die je op de computer van het CBR Barendrecht te zien krijgt. Op deze manier bereiden we je voor op het echte werk in de middag, namelijk het theorie-examen zelf. In de ochtend besteden we ook aandacht aan de zogeheten ‘instinkertjes’. Aan de hand van handige ezelsbruggetjes maken we het je onmogelijk de antwoorden op deze vragen te vergeten. Om 12.00 uur ontvang je van ons een lunch, waarna we gezamenlijk vertrekken naar het CBR Barendrecht voor het echte werk; het motor theorie examen.

Reviews

11204

Geslaagde cursisten

18680

Locaties

9

Slagingspercentage

84%

Docenten

Het succes achter motorcursus.nl

Maak kennis met enkele gedreven docenten die jou helpen om in één keer te slagen voor je theorie en bijdrage tot het hoogste slagingspercentage van Nederland.

Aanmelden

Meet Uke

Uke heeft jarenlange ervaring in het onderwijzen van verkeersregels en verkeers- veiligheid. Hij is gepassioneerd over het overdragen van zijn kennis en ervaring aan zijn studenten.

Voorbereiden op motor theorie examen CBR Barendrecht

Ben je nerveus of heb je faalangst dan bereiden onze docenten je voor op het motor theorie examen bij het CBR Barendrecht. Onze lesmethode is zeer effectief, ook voor personen die nerveus of angstig zijn voor examens. Ook jij kan dus in 1x slagen voor je motor theorie examen door de theorie in 1 dag motorcursus te volgen.

Verder vragen we je een geldig ID-bewijs mee te nemen en het reserveringsnummer wat je van CBR Barendrecht hebt ontvangen voor het theorie-examen. Zodra je bij Motorcursus je CBR motortheorie hebt behaald, is deze 1 jaar en 6 maanden geldig om vervolgens je motor rijbewijs te halen. Ons advies is om gelijk te starten met de motorlessen. Want je wilt namelijk niet dat je motor theorie certificaat verloopt. Heb je nog vragen over de theoriecursus Rotterdam? Neem dan contact op met Motorcursus.nl

Kunnen we je helpen?

Veelgestelde vragen

Bij Motorcursus.nl staat uitmuntende kwaliteit centraal in al onze activiteiten. Al jaren ervaren onze cursisten de hoogste slagingskansen na het deelnemen aan onze motortheoriecursus, een succes dat wordt ondersteund door onderzoek gebaseerd op officiële cijfers van het CBR. Dit succes is voor ons een grote trots en weerspiegelt de gezamenlijke inspanningen van ons team en de waardevolle bijdrage van onze cursisten.

Bij Motorcursus.nl kun je terecht voor je autotheorie, motortheorie en scootertheorie.

Zodra je je theorie examen met een voldoende hebt behaald is het certificaat 1,5 jaar geldig.

Wij hebben professionele docenten die al jaren ervaring hebben met leerlingen die faalangst hebben. Ons manier van lesgeven is zeer effectief ook voor leerlingen met faalangst.

Ons cursus is ook geschikt voor leerlingen met dyslectie. Wij zorgen ervoor dat ook leerlingen die dyslectisch zijn zonder problemen het examen kunnen behalen.

Op de dag van het examen dien je een geldig ID-kaart of paspoort te hebben. Indien je dit niet kan aantonen bij het examencentrum mag er geen examen afgelegd worden.

Helaas geven wij in het weekend geen motor theorie cursussen.

Indien je geen keuze kunt maken omdat de locatie of datum er niet bij staat, kun je kiezen voor zo een latere datum ( bij het inschrijven ). Wij zullen dan contact met je opnemen om een passende datum voor je te selecteren.