Motortheorie

Theoriecursus Haarlem

Plan je cursus

6587 reviews

van €179
voor €89

Spoedexamens

Hoogste slagingspercentage

Cursus + CBR Examen in 1 dag

9 cursuslocaties

Hoogste
slagingspercentage 🏆

Meer dan 100.000 leerlingen die via ons geslaagd zijn! Wij hebben ruime ervaring met leerlingen met faalangst, ADHD en dyslectie.

Aanmelden

Slagingspercentage

Motorcursus.nl

84%

Slagingspercentage

Overige aanbieders

75%

56%

42%

Gemiddelde cijfers theorie motor & scooter examenuitslagen van 2020, 2021 en 2022. Bron: www.cbr.nl

Motor theoriecursus Haarlem

Bij Motorcursus.nl kun je een zeer effectieve motor theoriecursus Haarlem volgen. Dit is een 1 daagse theorie cursus, waarbij je in de ochtend alle motortheorie leert en ’s middags al je CBR theorie-examen aflegt. Wil je ook in 1 dag je motor theorie halen? Meld je dan online aan bij Motorcursus voor de theoriecursus Haarlem.

Dankzij onze motor theorie in 1 dag hoef je niet wekenlang te leren en boeken door te nemen. Natuurlijk mag je vooraf de motortheorie lesstof doornemen. Wij geven je hiervoor een iTheorie boek, zodat je de motor theorie oefenen kan. Maar het is niet nodig. Je kan helemaal blanco het klaslokaal binnen lopen voor de theoriecursus Haarlem. En binnen 1 dag je motor theorie examen halen. 80% kans om in één keer te slagen.

WALL OF FAME 🏆

Deze toppers gingen je voor

Jade 🏍️
Danny 🏍️
Maarten 🏍️
Jason 🏍️
Edwin 🏍️
Rachella 🏍️
Yusuf 🏍️

Motor cursus 1 dag volgen

Als je niet lang wilt studeren voor je motortheorie of als dyslectisch, faalangst of ADHD hebt, dan volg je gewoon de motor cursus 1 dag. We zijn ervan overtuigd dat iedereen die fit op de theoriecursus Haarlem verschijnt, goed oplet en actief meedoet ook dezelfde dag kan slagen voor het CBR theorie-examen.

De kwaliteit van onze motor cursus 1 dag vertaalt zich in de hoeveelheid deelnemers die binnen 1 dag slagen. We doen er dan ook alles aan om ook jou te laten slagen. Dankzij onze unieke lesmethodiek, leer je eenvoudig de motortheorie. We herhalen de lesstof veel, oefenen examenvragen en we geven je ezelsbruggetjes, zodat je de geleerde motor theorie stof makkelijker kan onthouden. Meld je aan voor onze 1 daagse theoriecursus Haarlem.

Hoe ziet de theorie cursus Haarlem eruit?

Bij de theorie cursus Haarlem gebruiken we de tijd die we hebben goed. Je wordt dan ook al om 7.00-7.15 uur verwacht op de theorielocatie in Haarlem. Het exacte adres ontvang je van ons na je aanmelding. Na een korte kennismaking starten we gelijk met de dagcursus motortheorie. De ochtend staat geheel in het teken van motor theorie oefenen, leren en examenvragen maken. Tussendoor zijn er voldoende pauzes om je even op te laden en je gereed te maken voor het volgende onderdeel.

We besteden bij de theorie cursus Haarlem ook voldoende tijd aan de ‘instink-vragen’. Aan de hand van geheugensteuntjes maakt onze instructeur het je onmogelijk om de antwoorden op dit soort vragen te vergeten. Omstreeks 12 uur krijg je van ons een lekkere lunch. Daarna vertrekken we naar de CBR locatie voor het theorie examen motor. ’s Middags leg je het theorie-examen motor af. Na het beantwoorden van alle 50 vragen (+ 2 testvragen), zie je op je scherm verschijnen of je geslaagd bent. Heb je nog vragen over de theoriecursus Haarlem, stel ze aan ons.

Reviews

11204

Geslaagde cursisten

18680

Locaties

9

Slagingspercentage

84%

Docenten

Het succes achter motorcursus.nl

Maak kennis met enkele gedreven docenten die jou helpen om in één keer te slagen voor je theorie en bijdrage tot het hoogste slagingspercentage van Nederland.

Aanmelden

Meet Uke

Uke heeft jarenlange ervaring in het onderwijzen van verkeersregels en verkeers- veiligheid. Hij is gepassioneerd over het overdragen van zijn kennis en ervaring aan zijn studenten.

Soort vragen CBR theorie Haarlem?

Tijdens het examen van het CBR theorie Haarlem kom je verschillende vragen tegen. Deze vragen worden in de ochtend behandeld bij de theoriecursus Haarlem. Denk hierbij aan sleepvraag, single-sleepvraag, invul-, hotspot-, ja/nee- en meerkeuzevragen. In totaal krijg je 50 vragen + 2 testvragen (tellen niet mee voor de uitslag). Hiervan moet je er tenminste 44 goed hebben, want dan ben je in geslaagd!

Bij het CBR examen zijn de motor theorie vragen onderverdeeld in drie onderdelen:
1. Kennis: je theoretische kennis over de motor theorie wordt getoetst.
2. Inzicht: je begrijpt de verkeersregels en kan deze toepassen door de juiste beslissing te nemen.
3. Gevaarherkenning: je herkent gevaarlijke situatie en je weet wat je moet doen in zo’n situatie.
Meld je aan voor de theoriecursus Haarlem en slaag in 1 keer!

Kunnen we je helpen?

Veelgestelde vragen

Bij Motorcursus.nl staat uitmuntende kwaliteit centraal in al onze activiteiten. Al jaren ervaren onze cursisten de hoogste slagingskansen na het deelnemen aan onze motortheoriecursus, een succes dat wordt ondersteund door onderzoek gebaseerd op officiële cijfers van het CBR. Dit succes is voor ons een grote trots en weerspiegelt de gezamenlijke inspanningen van ons team en de waardevolle bijdrage van onze cursisten.

Bij Motorcursus.nl kun je terecht voor je autotheorie, motortheorie en scootertheorie.

Zodra je je theorie examen met een voldoende hebt behaald is het certificaat 1,5 jaar geldig.

Wij hebben professionele docenten die al jaren ervaring hebben met leerlingen die faalangst hebben. Ons manier van lesgeven is zeer effectief ook voor leerlingen met faalangst.

Ons cursus is ook geschikt voor leerlingen met dyslectie. Wij zorgen ervoor dat ook leerlingen die dyslectisch zijn zonder problemen het examen kunnen behalen.

Op de dag van het examen dien je een geldig ID-kaart of paspoort te hebben. Indien je dit niet kan aantonen bij het examencentrum mag er geen examen afgelegd worden.

Helaas geven wij in het weekend geen motor theorie cursussen.

Indien je geen keuze kunt maken omdat de locatie of datum er niet bij staat, kun je kiezen voor zo een latere datum ( bij het inschrijven ). Wij zullen dan contact met je opnemen om een passende datum voor je te selecteren.