Motortheorie

Theoriecursus Tilburg

Plan je cursus

6587 reviews

van €179
voor €89

Spoedexamens

Hoogste slagingspercentage

Cursus + CBR Examen in 1 dag

9 cursuslocaties

Hoogste
slagingspercentage 🏆

Meer dan 100.000 leerlingen die via ons geslaagd zijn! Wij hebben ruime ervaring met leerlingen met faalangst, ADHD en dyslectie.

Aanmelden

Slagingspercentage

Motorcursus.nl

84%

Slagingspercentage

Overige aanbieders

75%

56%

42%

Gemiddelde cijfers theorie motor & scooter examenuitslagen van 2020, 2021 en 2022. Bron: www.cbr.nl

Motor theoriecursus Tilburg

Bij Motorcursus bieden we een betrouwbare en effectieve dagcursus aan; theoriecursus Tilburg. In slechts één dag kun je bij ons de theorie achter het motorrijden leren en direct in de middag het CBR theorie-examen afleggen. Onze methode is efficiënt en zorgt ervoor dat je niet wekenlang in de boeken hoeft te duiken en examen oefeningen hoeft te maken.

We bereiden je in één dag voor op het motor theorie examen. Ook als je dyslectisch bent, last hebt van faalangst of moeite hebt met concentreren, dan volg je de theoriecursus Tilburg. Onze ervaren instructeurs weten precies hoe ook jij de theorie tot je kan nemen. Wil je meer weten? Neem gerust contact met ons op via Motorcursus.nl.

WALL OF FAME 🏆

Deze toppers gingen je voor

Jade 🏍️
Danny 🏍️
Maarten 🏍️
Jason 🏍️
Edwin 🏍️
Rachella 🏍️
Yusuf 🏍️

Motor theorie in 1 dag Tilburg

In 1 dag motortheorie leren én het CBR examen afleggen? Dat kan via de cursus motor theorie in 1 dag. Onze theoriecursus Tilburg heeft bewezen dat de leermethodiek effectief is. Dat uit zich dan ook in het hoge slagingspercentage in één keer van 80%. Dit ligt ver boven het gemiddelde in Nederland van 50 tot 70%.

Dat onze lesmethodiek werkt, merk je gelijk als je ’s middags bij het CBR Tilburg je theorie-examen voor motor aflegt. Doordat de lesstof nog vers in je geheugen zit, en we je diverse tips en ezelsbruggetjes hebben meegegeven, kun je in 1 keer slagen voor je motor theorie-examen. Wil je ook in 1 keer slagen? Schrijf je in voor de theoriecursus Tilburg.

Hoe ziet de dag theoriecursus Tilburg eruit?

De dag theoriecursus Tilburg heeft een vol programma. Op zich niet vreemd, want je leert in 1 dag de motor theorie. De ochtend staat in het teken van motor theorie oefenen. Door herhaling en examenvragen te oefenen onthoud je de stof goed. Er zijn meerdere pauzes in de dag theoriecursus Tilburg om even op adem te komen en de motortheorie tot je te nemen. Omstreeks 12.30 uur ontvang je van Motorcursus een lunch. Daarna gaan we samen naar de CBR locatie Tilburg.

In de middag vindt namelijk het CBR motor theorie examen plaats. In totaal heb je 30 minuten de tijd om de 50 examenvragen en 2 testvragen (telt niet mee voor de uitslag) te beantwoorden. Als je 44 vragen of meer goed hebt, dan ben je gelijk geslaagd. De uitslag krijg je vervolgens direct op je computerscherm te zien. Het motortheorie certificaat is 1,5 jaar geldig. Ons advies is om gelijk te starten met motorrijlessen in Tilburg.

Reviews

11204

Geslaagde cursisten

18680

Locaties

9

Slagingspercentage

84%

Docenten

Het succes achter motorcursus.nl

Maak kennis met enkele gedreven docenten die jou helpen om in één keer te slagen voor je theorie en bijdrage tot het hoogste slagingspercentage van Nederland.

Aanmelden

Meet Uke

Uke heeft jarenlange ervaring in het onderwijzen van verkeersregels en verkeers- veiligheid. Hij is gepassioneerd over het overdragen van zijn kennis en ervaring aan zijn studenten.

Wat moet je weten over theorie-examen motor?

Voordat je praktijklessen mag volgen, doe je bij het CBR theorie-examen motor. Dit mag al vanaf 17 jaar. De motor theorie is voor 90% gelijk aan de auto theorie. Maar niet alle regels voor motor en auto zijn gelijk. Er zijn bijvoorbeeld verschillen zoals de plaats op de weg en gebruik van de remmen.

Tijdens het theorie-examen motor laat je zien dat je de verkeersregels en het verkeersinzicht begrijpt. Zodat je daarna veilig op de weg kan voor de praktijklessen motor. Voor de theoriecursus Tilburg neem je een geldig identiteitsbewijs mee (paspoort of ID-kaart) en het reserveringsnummer, die je in de brief of e-mail hebt ontvangen. Heb je verder nog vragen, neem dan gerust contact met Motorcursus op of meld je gelijk aan voor de theoriecursus Tilburg.

Kunnen we je helpen?

Veelgestelde vragen

Bij Motorcursus.nl staat uitmuntende kwaliteit centraal in al onze activiteiten. Al jaren ervaren onze cursisten de hoogste slagingskansen na het deelnemen aan onze motortheoriecursus, een succes dat wordt ondersteund door onderzoek gebaseerd op officiële cijfers van het CBR. Dit succes is voor ons een grote trots en weerspiegelt de gezamenlijke inspanningen van ons team en de waardevolle bijdrage van onze cursisten.

Bij Motorcursus.nl kun je terecht voor je autotheorie, motortheorie en scootertheorie.

Zodra je je theorie examen met een voldoende hebt behaald is het certificaat 1,5 jaar geldig.

Wij hebben professionele docenten die al jaren ervaring hebben met leerlingen die faalangst hebben. Ons manier van lesgeven is zeer effectief ook voor leerlingen met faalangst.

Ons cursus is ook geschikt voor leerlingen met dyslectie. Wij zorgen ervoor dat ook leerlingen die dyslectisch zijn zonder problemen het examen kunnen behalen.

Op de dag van het examen dien je een geldig ID-kaart of paspoort te hebben. Indien je dit niet kan aantonen bij het examencentrum mag er geen examen afgelegd worden.

Helaas geven wij in het weekend geen motor theorie cursussen.

Indien je geen keuze kunt maken omdat de locatie of datum er niet bij staat, kun je kiezen voor zo een latere datum ( bij het inschrijven ). Wij zullen dan contact met je opnemen om een passende datum voor je te selecteren.