Motortheorie

Theoriecursus Goes

Plan je cursus

6587 reviews

van €179
voor €89

Spoedexamens

Hoogste slagingspercentage

Cursus + CBR Examen in 1 dag

9 cursuslocaties

Hoogste
slagingspercentage 🏆

Meer dan 100.000 leerlingen die via ons geslaagd zijn! Wij hebben ruime ervaring met leerlingen met faalangst, ADHD en dyslectie.

Aanmelden

Slagingspercentage

Motorcursus.nl

84%

Slagingspercentage

Overige aanbieders

75%

56%

42%

Gemiddelde cijfers theorie motor & scooter examenuitslagen van 2020, 2021 en 2022. Bron: www.cbr.nl

Motor theoriecursus Goes

Ben je op zoek naar een goede en snelle motor theoriecursus Goes? Bekijk dan onze eendaagse motorcursus. In 1 dag kan je de motortheorie leren en het theorie examen afleggen bij het CBR. Je hoeft hiervoor niet vooraf te studeren. Het enige wat we van je vragen is om 1 dag vrij te houden, waarbij je uitgerust op de theoriecursus Goes verschijnt.

We zorgen dat je binnen 1 dag de motor theorie leert, onthoudt en dat je in één keer slaagt voor het theorie examen motor. Ons slagingspercentage ligt boven het gemiddelde van Nederland, waardoor we wel kunnen zeggen dat onze motorcursus effectief en bewezen is. Meld je daarom vandaag nog online aan bij de theoriecursus Goes en slaag in 1x!

WALL OF FAME 🏆

Deze toppers gingen je voor

Jade 🏍️
Danny 🏍️
Maarten 🏍️
Jason 🏍️
Edwin 🏍️
Rachella 🏍️
Yusuf 🏍️

Motor theorie in 1 dag Goes – 80% slagingskans

Motor theorie in 1 dag halen kan op de locatie in Goes. Ons slagingspercentage voor een motor cursus 1 dag ligt maar liefst op 80%. Dit is ver boven het gemiddelde van 50 tot 70%. Wil je ook je motor theorie in 1 dag halen? Geef je op voor de motor theoriecursus Goes. Wij geven onze motorcursus door heel Nederland, zodat er altijd een locatie bij jou in de buurt is.

We zorgen dat je de motor theorie oefenen kan. Ook leer je bij de theoriecursus Goes handige ezelsbruggetjes, zodat je de vragen tijdens het CBR examen goed kan beantwoorden. Ook herhalen we de theorie stof veel, dit is namelijk een bewezen techniek om je motor theorie in 1 dag te halen. Tijdens de dagcursus oefenen we ook het motor theorie examen.

Hoe ziet de motor theorie cursus eruit?

De motor theorie cursus ziet er als volgt uit:

  • Aanvang omstreeks 7.00/7.30 uur: we starten vroeg in de ochtend, zodat we voldoende tijd hebben om de motortheorie goed te leren.
  • Lunch is om 12.30 uur: je krijgt van Motorcursus.nl een lunch aangeboden.
  • 13.00: vertrek naar de CBR locatie Goes voor het motor theorie examen
  • 14.00 – 17.00 uur: in de middag wordt op de CBR locatie het motor theorie examen afgenomen.

Doordat de theoriecursus Goes nog vers in je geheugen zit, kan je ’s middags met vlag en wimpel slagen voor je examen. Onze motor theorie cursus Goes is effectief en zorgt ervoor dat er 8 uit de 10 cursisten in 1x slagen! Wil je ook een motocursus volgen? Meld je aan voor de theoriecursus Goes.

Reviews

11204

Geslaagde cursisten

18680

Locaties

9

Slagingspercentage

84%

Docenten

Het succes achter motorcursus.nl

Maak kennis met enkele gedreven docenten die jou helpen om in één keer te slagen voor je theorie en bijdrage tot het hoogste slagingspercentage van Nederland.

Aanmelden

Meet Uke

Uke heeft jarenlange ervaring in het onderwijzen van verkeersregels en verkeers- veiligheid. Hij is gepassioneerd over het overdragen van zijn kennis en ervaring aan zijn studenten.

Wat moet je weten over CBR motor theorie?

De CBR motor theorie examen bestaat uit 50 vragen en 2 testvragen (welke niet meetellen voor de uitslag). Om het examen succesvol te kunnen afleggen, moet je minimaal 44 van de 50 vragen goed hebben beantwoord. Je krijgt 30 minuten de tijd voor het examen CBR theorie Goes. Voor het theorie-examen met extra tijd en het individueel begeleide examen krijg je 45 minuten de tijd.

Om het CBR motor theorie examen af te leggen moet je een geldig ID meenemen (paspoort of identiteitskaart) en je reserveringsnummer. Dit laatste ontvang je van ons, omdat wij je ook aanmelden voor het CBR motor theorie examen via de machtiging. Na afloop van je examen zie je gelijk op het computerscherm of je wel of niet geslaagd bent. Je motortheorie certificaat is dan 1,5 jaar geldig. Start dus gelijk met de praktijklessen. Wil je ook in 1x slagen voor het CBR motor examen? Meld je dan vandaag nog aan voor de theoriecursus Goes.

Kunnen we je helpen?

Veelgestelde vragen

Bij Motorcursus.nl staat uitmuntende kwaliteit centraal in al onze activiteiten. Al jaren ervaren onze cursisten de hoogste slagingskansen na het deelnemen aan onze motortheoriecursus, een succes dat wordt ondersteund door onderzoek gebaseerd op officiële cijfers van het CBR. Dit succes is voor ons een grote trots en weerspiegelt de gezamenlijke inspanningen van ons team en de waardevolle bijdrage van onze cursisten.

Bij Motorcursus.nl kun je terecht voor je autotheorie, motortheorie en scootertheorie.

Zodra je je theorie examen met een voldoende hebt behaald is het certificaat 1,5 jaar geldig.

Wij hebben professionele docenten die al jaren ervaring hebben met leerlingen die faalangst hebben. Ons manier van lesgeven is zeer effectief ook voor leerlingen met faalangst.

Ons cursus is ook geschikt voor leerlingen met dyslectie. Wij zorgen ervoor dat ook leerlingen die dyslectisch zijn zonder problemen het examen kunnen behalen.

Op de dag van het examen dien je een geldig ID-kaart of paspoort te hebben. Indien je dit niet kan aantonen bij het examencentrum mag er geen examen afgelegd worden.

Helaas geven wij in het weekend geen motor theorie cursussen.

Indien je geen keuze kunt maken omdat de locatie of datum er niet bij staat, kun je kiezen voor zo een latere datum ( bij het inschrijven ). Wij zullen dan contact met je opnemen om een passende datum voor je te selecteren.