Motortheorie

Theoriecursus Rijswijk

Plan je cursus

6587 reviews

van €179
voor €89

Spoedexamens

Hoogste slagingspercentage

Cursus + CBR Examen in 1 dag

9 cursuslocaties

Hoogste
slagingspercentage 🏆

Meer dan 100.000 leerlingen die via ons geslaagd zijn! Wij hebben ruime ervaring met leerlingen met faalangst, ADHD en dyslectie.

Aanmelden

Slagingspercentage

Motorcursus.nl

84%

Slagingspercentage

Overige aanbieders

75%

56%

42%

Gemiddelde cijfers theorie motor & scooter examenuitslagen van 2020, 2021 en 2022. Bron: www.cbr.nl

Motor theoriecursus Rijswijk

Volg bij Motorcursus de 1 daagse theoriecursus Rijswijk en slaag voor je theorie-examen. Bij de motor theoriecursus Rijswijk leer je ’s morgens alles over de motortheorie. In de middag leg je gelijk het motortheorie examen bij het CBR Rijswijk af. En reken maar dat je slaagt, want 80% van onze cursisten slaagt zelfs in één keer.

Dit hoge slagingspercentage komt door onze unieke manier van lesgeven. Bij de motor theoriecursus Rijswijk onderwijzen wij de theorie zo, dat je het goed kunt onthouden. Je krijgt ook ezelsbruggetjes, waardoor je de motortheorie examen vragen goed kan beantwoorden. Wil je ook in 1 dag slagen voor je theorie-examen? Meld je dan aan voor de 1 daagse theoriecursus Rijswijk.

WALL OF FAME 🏆

Deze toppers gingen je voor

Jade 🏍️
Danny 🏍️
Maarten 🏍️
Jason 🏍️
Edwin 🏍️
Rachella 🏍️
Yusuf 🏍️

Theorie dagcursus Rijswijk en in 1x slagen

Bij de theorie dagcursus Rijswijk behandelen we de theorie op een innovatieve manier, zodat je het ook onthoudt. We beiden het lesmateriaal op een logische en simpele manier aan. Daardoor leer je snel en kun je de informatie ook beter (en langer) vasthouden. Zodra je in de middag aan de beurt bent voor het CBR motor theorie examen, zit de stof nog vers in je hoofd. De kans van slagen neemt daardoor enorm toe.

We geven geen garanties af voor de theoriecursus Rijswijk. Maar het feit dat 8 op de 10 cursisten in 1x slaagt, zegt wel heel veel. Het gemiddelde slagingspercentage ligt op 50 tot 70%. Wij zitten daar ver boven met onze theorie dagcursus Rijswijk. We hebben al 10 duizenden deelnemers geholpen met hun motortheorie in 1 dag te halen. Daarbij hebben we dan ook aangetoond dat onze leermethodiek werkt! Meld je daarom ook aan voor de 1 daagse theoriecursus Rijswijk als je jouw motortheorie certificaat snel wilt halen.

Hoe ziet de motor theorie cursus eruit?

De motor theorie cursus bestaat uit twee dagdelen. In de ochtend leer je de motortheorie en in de middag leg je het CBR theorie examen af. Om je goed voor te bereiden op het examen, start de theoriecursus Rijswijk al om 7.00 uur. We gaan door tot de lunch. Gedurende de ochtend neemt docent alles door wat je moet weten over motortheorie.

Bij de motor theorie cursus hoef je dus geen boek uit je hoofd te leren. Alles wat je moet weten wordt op een getailleerde en begrijpelijke manier aan je uitgelegd. Er vindt ook veel herhaling plaats, omdat dit helpt om de informatie goed vast te houden. Er zijn diverse pauzes om even uit te rusten, zodat je daarna geen belangrijke details mist. Na de lunch, die je van Motorcursus ontvangt, vertrekken we gezamenlijk naar CBR Rijswijk. In de middag leg je daar het theorie-examen af.

Reviews

11204

Geslaagde cursisten

18680

Locaties

9

Slagingspercentage

84%

Docenten

Het succes achter motorcursus.nl

Maak kennis met enkele gedreven docenten die jou helpen om in één keer te slagen voor je theorie en bijdrage tot het hoogste slagingspercentage van Nederland.

Aanmelden

Meet Uke

Uke heeft jarenlange ervaring in het onderwijzen van verkeersregels en verkeers- veiligheid. Hij is gepassioneerd over het overdragen van zijn kennis en ervaring aan zijn studenten.

Wat moet je weten over Rijswijk theorie examen?

We bereiden je goed voor, zodat je het Rijswijk theorie examen succesvol aflegt. Neem voor het motor theorie examen een geldig ID (paspoort of identiteitskaart) en het CBR reserveringsnummer mee. In totaal moet je 50 vragen en 2 testvragen (telt niet mee voor de uitslag) beantwoorden en dat in een tijdsbestek van 30 minuten. Deze tijd is ruim voldoende, de stof zit immers nog vers in je geheugen. Wanneer je 44 vragen of meer goed hebt, ben je direct geslaagd voor je motortheorie.

Voor de thoeriecursus Rijswijk hoef je niet thuis te leren. Je kunt gewoon blanco deelnemen aan de dagcursus theorie. Wil je toch vooraf wat inlezen, dan kun je gebruikmaken van de iTheorie motor leerstof die we ter beschikking stellen. De link naar iTheorie motor ontvang je van ons na je aanmelding. Wil je ook gelijk slagen voor je motor theorie examen? Schrijf je dan zeker in voor onze 1 daagse theoriecursus Rijswijk en slaag in 1x!

Kunnen we je helpen?

Veelgestelde vragen

Bij Motorcursus.nl staat uitmuntende kwaliteit centraal in al onze activiteiten. Al jaren ervaren onze cursisten de hoogste slagingskansen na het deelnemen aan onze motortheoriecursus, een succes dat wordt ondersteund door onderzoek gebaseerd op officiële cijfers van het CBR. Dit succes is voor ons een grote trots en weerspiegelt de gezamenlijke inspanningen van ons team en de waardevolle bijdrage van onze cursisten.

Bij Motorcursus.nl kun je terecht voor je autotheorie, motortheorie en scootertheorie.

Zodra je je theorie examen met een voldoende hebt behaald is het certificaat 1,5 jaar geldig.

Wij hebben professionele docenten die al jaren ervaring hebben met leerlingen die faalangst hebben. Ons manier van lesgeven is zeer effectief ook voor leerlingen met faalangst.

Ons cursus is ook geschikt voor leerlingen met dyslectie. Wij zorgen ervoor dat ook leerlingen die dyslectisch zijn zonder problemen het examen kunnen behalen.

Op de dag van het examen dien je een geldig ID-kaart of paspoort te hebben. Indien je dit niet kan aantonen bij het examencentrum mag er geen examen afgelegd worden.

Helaas geven wij in het weekend geen motor theorie cursussen.

Indien je geen keuze kunt maken omdat de locatie of datum er niet bij staat, kun je kiezen voor zo een latere datum ( bij het inschrijven ). Wij zullen dan contact met je opnemen om een passende datum voor je te selecteren.