Motortheorie

Theoriecursus Den Bosch

Plan je cursus

6587 reviews

van €179
voor €89

Spoedexamens

Hoogste slagingspercentage

Cursus + CBR Examen in 1 dag

9 cursuslocaties

Hoogste
slagingspercentage 🏆

Meer dan 100.000 leerlingen die via ons geslaagd zijn! Wij hebben ruime ervaring met leerlingen met faalangst, ADHD en dyslectie.

Aanmelden

Slagingspercentage

Motorcursus.nl

84%

Slagingspercentage

Overige aanbieders

75%

56%

42%

Gemiddelde cijfers theorie motor & scooter examenuitslagen van 2020, 2021 en 2022. Bron: www.cbr.nl

Motor theoriecursus Den Bosch

Wil je snel jouw motor theorie certificaat behalen? Volg dan de eendaagse theoriecursus Den Bosch. De dagcursus bestaat uit twee delen, waarbij we de ochtend volop gebruiken om de theoretische kennis van de motortheorie te leren. Vervolgens leg je in de middag het motortheorie examen af. Al ruim 100.000 cursisten gingen je voor, die via de theoriecursus Den Bosch in één keer zijn geslaagd.

Lees onze reviews ook eens, zodat je uit eerste hand leest wat onze cursisten van de theoriecursus Den Bosch vinden. Mocht je nog vragen hebben, dan kun je natuurlijk altijd even contact met ons opnemen. Wil je ook in 1 dag je motortheorie halen? Meld je dan aan op onze website voor de motor theoriecursus Den Bosch.

WALL OF FAME 🏆

Deze toppers gingen je voor

Jade 🏍️
Danny 🏍️
Maarten 🏍️
Jason 🏍️
Edwin 🏍️
Rachella 🏍️
Yusuf 🏍️

Motor cursus 1 dag Den Bosch – 80% slagingskans

Wanneer je onze motor cursus 1 dag volgt, heb je tenminste 80% slagingskans dat je in 1x slaagt voor het theorie-examen. Dit betekent dat 8 uit de 10 in één keer slaagt na het volgen van de theoriecursus Den Bosch. Dit percentage ligt ver boven het gemiddelde van 50-70%.

Dee hoge slagingskans heeft Motorcursus bereikt dankzij de innovatieve lesmethode die wij hebben ontwikkeld. Zelfs als je last hebt van concentratie problemen, faalangst of dyslectisch bent, kun je via Motorcursus.nl slagen. Geef je daarom op voor theoriecursus Den Bosch en leer de motortheorie. Dezelfde dag leg je het theorie-examen bij het CBR Den Bosch af.

Hoe ziet de motor theorie cursus eruit?

  • De motor theorie cursus ziet er als volgt uit:
  • 7.00-7.30 uur: ontvangst en korte kennismaking
  • 7.30-12.30 uur: motor theorie oefenen
  • 12.30-13.00 uur: lunch
  • 13.00 uur: vertrek naar CBR locatie voor het theorie-examen
  • 14.00-17.00 uur: binnen dit tijdsbestek kom je aan de beurt om het theorie-examen af te leggen. Het motor theorie examen duurt 30 minuten.

Het is een vol programma, maar we hebben dan ook maar 1 dag de tijd om je alles te leren, oefenen en het examen af te leggen. Kan iedereen bij Motorcursus de theoriecursus Den Bosch volgen? Het enige waar je aan moet voldoen is, dat je tenminste 17 jaar oud bent, goed Nederlands spreekt en gemotiveerd bent om je motortheorie te halen in 1 dag.

Wat moet je weten over CBR motor theorie?

Het CBR motor theorie examen duurt 30 minuten. Boven in het computerscherm zie je hoeveel tijd je hebt om het verkeersonderdeel waar je mee bezig bent af te maken. Doordat je door ons goed voorbereid bent en alle theorie nog vers in je geheugen zit, heb je voldoende tijd om alle vragen goed te beantwoorden. Je krijgt 50 vragen en 2 testvragen (geldt niet mee voor de uitslag). Je moet 44 vragen goed beantwoorden en dan ben je geslaagd!

Natuurlijk mag je ook wat fouten maken. Als je maar 44 vragen goed beantwoord. Zodra je klaar bent, krijg je gelijk op je scherm te zien of je geslaagd bent. Belangrijk is dat je op de dagcursus een geldig ID en je reserveringsnummer meeneemt. Deze heb je nodig bij het CBR centrum. Meld je vandaag nog aan voor de theoriecursus Den Bosch en slaag in 1 keer!

Reviews

11204

Geslaagde cursisten

18680

Locaties

9

Slagingspercentage

84%

Docenten

Het succes achter motorcursus.nl

Maak kennis met enkele gedreven docenten die jou helpen om in één keer te slagen voor je theorie en bijdrage tot het hoogste slagingspercentage van Nederland.

Aanmelden

Meet Uke

Uke heeft jarenlange ervaring in het onderwijzen van verkeersregels en verkeers- veiligheid. Hij is gepassioneerd over het overdragen van zijn kennis en ervaring aan zijn studenten.

Kunnen we je helpen?

Veelgestelde vragen

Bij Motorcursus.nl staat uitmuntende kwaliteit centraal in al onze activiteiten. Al jaren ervaren onze cursisten de hoogste slagingskansen na het deelnemen aan onze motortheoriecursus, een succes dat wordt ondersteund door onderzoek gebaseerd op officiële cijfers van het CBR. Dit succes is voor ons een grote trots en weerspiegelt de gezamenlijke inspanningen van ons team en de waardevolle bijdrage van onze cursisten.

Bij Motorcursus.nl kun je terecht voor je autotheorie, motortheorie en scootertheorie.

Zodra je je theorie examen met een voldoende hebt behaald is het certificaat 1,5 jaar geldig.

Wij hebben professionele docenten die al jaren ervaring hebben met leerlingen die faalangst hebben. Ons manier van lesgeven is zeer effectief ook voor leerlingen met faalangst.

Ons cursus is ook geschikt voor leerlingen met dyslectie. Wij zorgen ervoor dat ook leerlingen die dyslectisch zijn zonder problemen het examen kunnen behalen.

Op de dag van het examen dien je een geldig ID-kaart of paspoort te hebben. Indien je dit niet kan aantonen bij het examencentrum mag er geen examen afgelegd worden.

Helaas geven wij in het weekend geen motor theorie cursussen.

Indien je geen keuze kunt maken omdat de locatie of datum er niet bij staat, kun je kiezen voor zo een latere datum ( bij het inschrijven ). Wij zullen dan contact met je opnemen om een passende datum voor je te selecteren.