Motortheorie

Theoriecursus Breda

Plan je cursus

6587 reviews

van €179
voor €89

Spoedexamens

Hoogste slagingspercentage

Cursus + CBR Examen in 1 dag

9 cursuslocaties

Hoogste
slagingspercentage 🏆

Meer dan 100.000 leerlingen die via ons geslaagd zijn! Wij hebben ruime ervaring met leerlingen met faalangst, ADHD en dyslectie.

Aanmelden

Slagingspercentage

Motorcursus.nl

84%

Slagingspercentage

Overige aanbieders

75%

56%

42%

Gemiddelde cijfers theorie motor & scooter examenuitslagen van 2020, 2021 en 2022. Bron: www.cbr.nl

Motor theoriecursus Breda

Wil je in één dag je motortheorie oefenen, leren en vervolgens slagen voor het CBR examen? Meld je dan aan voor onze motor theoriecursus Breda. Tijdens onze dagcursus leer je in de ochtend de theoretische stof en leg je in de middag direct je theorie-examen af. En als het goed is, loop je met je motortheorie certificaat op zak naar buiten. Je bent in 1x geslaagd!

Misschien vraag jij je af of dit echt waar is? Ja, door onze bewezen en vernieuwende leermethode onthoud je de lesstof goed. We geven je bovendien tips en ezelsbruggetjes waardoor je de antwoorden op het theorie-examen vragen snel en goed beantwoordt. Ons slagingspercentage van 80% liegt er dan ook niet om. Wil jij het certificaat voor motor theorie in 1 dag halen? Meld je dan direct aan voor onze motor theoriecursus Breda.

WALL OF FAME 🏆

Deze toppers gingen je voor

Jade 🏍️
Danny 🏍️
Maarten 🏍️
Jason 🏍️
Edwin 🏍️
Rachella 🏍️
Yusuf 🏍️

Motor theoriecursus 1 dag in Breda

Het motor theorie certificaat kunt je in één dag behalen door het volgen van de motor theoriecursus 1 dag. Onze theoriecursus Breda heeft een zeer hoog slagingskans van 80%, wat betekent dat 8 van de 10 deelnemers in één keer slagen voor het motor theorie examen. Dit is te danken aan onze effectieve leermethode.

De motor theoriecursus 1 dag van Motorcursus is zowel in prijs als lesmethodiek zeer aantrekkelijk. Ons lesmateriaal maakt het leren van motor theorie namelijk logisch en overzichtelijk, waardoor je snel leert en de informatie ook makkelijk vasthoudt. Zelfs als je dyslexie of faalangst hebt. Onze instructeurs weten precies hoe je met de motor theoriecursus 1 dag het CBR examen succesvol aflegt.

Hoe ziet de dagcursus theorie Breda eruit?

De tijd die we hebben voor de dagcursus theorie Breda wordt volop benut. Daarom starten we al vroeg in de ochtend. Omstreeks 7.00 en 7.15 uur word je op de leslocatie in Breda verwacht. Na een korte kennismaking, start je gelijk met de theoriecursus Breda. Tot 12.30 uur behandelen we de motortheorie, waarbij je ook examenvragen oefent. Dankzij handige ezelsbruggetjes en tip & tricks kun je de theorie makkelijker onthouden. En bovendien de CBR theorie examen vragen goed beantwoorden.

Het middagdeel van de dagcursus theorie Breda start met een gratis lunch van Motorcursus. Daarna vertrekken we samen naar de CBR Breda locatie. Hier leg je het officiële motor theorie examen af. Wanneer je tenminste 44 van de 50 vragen goed beantwoord, slaag je in één keer voor je motortheorie examen. Je hebt hier 30 minuten de tijd voor.

Reviews

11204

Geslaagde cursisten

18680

Locaties

9

Slagingspercentage

84%

Docenten

Het succes achter motorcursus.nl

Maak kennis met enkele gedreven docenten die jou helpen om in één keer te slagen voor je theorie en bijdrage tot het hoogste slagingspercentage van Nederland.

Aanmelden

Meet Uke

Uke heeft jarenlange ervaring in het onderwijzen van verkeersregels en verkeers- veiligheid. Hij is gepassioneerd over het overdragen van zijn kennis en ervaring aan zijn studenten.

CBR motor theorie, wat je moet weten

Na de aanmelding voor de theoriecursus Breda, ontvang je van Motorcursus een bevestiging. De volgende stap is dan om ons zo snel mogelijk te machtigen voor CBR motor theorie aanvragen. Want dat verzorgen wij natuurlijk voor je. Je ontvangt van Motorcursus.nl een uitnodiging voor de theoriecursus Breda, waarbij de exacte adresgegevens staan waar je op de dag van de cursus wordt verwacht.

We raden je aan om de dag ervoor goed uit te rusten, want de dagcursus theorie Breda is intensief. Maar deze inspannende dag sluit je hoogstwaarschijnlijk af met je CBR motor theorie certificaat. Welke 1,5 jaar geldig is. Wil je meer weten over de theoriecursus Breda? Neem dan contact op met Motorcursus.nl of meld je gelijk aan.

Kunnen we je helpen?

Veelgestelde vragen

Bij Motorcursus.nl staat uitmuntende kwaliteit centraal in al onze activiteiten. Al jaren ervaren onze cursisten de hoogste slagingskansen na het deelnemen aan onze motortheoriecursus, een succes dat wordt ondersteund door onderzoek gebaseerd op officiële cijfers van het CBR. Dit succes is voor ons een grote trots en weerspiegelt de gezamenlijke inspanningen van ons team en de waardevolle bijdrage van onze cursisten.

Bij Motorcursus.nl kun je terecht voor je autotheorie, motortheorie en scootertheorie.

Zodra je je theorie examen met een voldoende hebt behaald is het certificaat 1,5 jaar geldig.

Wij hebben professionele docenten die al jaren ervaring hebben met leerlingen die faalangst hebben. Ons manier van lesgeven is zeer effectief ook voor leerlingen met faalangst.

Ons cursus is ook geschikt voor leerlingen met dyslectie. Wij zorgen ervoor dat ook leerlingen die dyslectisch zijn zonder problemen het examen kunnen behalen.

Op de dag van het examen dien je een geldig ID-kaart of paspoort te hebben. Indien je dit niet kan aantonen bij het examencentrum mag er geen examen afgelegd worden.

Helaas geven wij in het weekend geen motor theorie cursussen.

Indien je geen keuze kunt maken omdat de locatie of datum er niet bij staat, kun je kiezen voor zo een latere datum ( bij het inschrijven ). Wij zullen dan contact met je opnemen om een passende datum voor je te selecteren.