Motortheorie

Theoriecursus Amsterdam

Plan je cursus

6587 reviews

van €179
voor €89

Spoedexamens

Hoogste slagingspercentage

Cursus + CBR Examen in 1 dag

9 cursuslocaties

Hoogste
slagingspercentage 🏆

Meer dan 100.000 leerlingen die via ons geslaagd zijn! Wij hebben ruime ervaring met leerlingen met faalangst, ADHD en dyslectie.

Aanmelden

Slagingspercentage

Motorcursus.nl

84%

Slagingspercentage

Overige aanbieders

75%

56%

42%

Gemiddelde cijfers theorie motor & scooter examenuitslagen van 2020, 2021 en 2022. Bron: www.cbr.nl

Motor theoriecursus Amsterdam

Bent je op zoek naar een snelle en effectieve motor theoriecursus Amsterdam? Onze ééndaagse cursus bied je de mogelijkheid om de motor theorie te leren en het theorie-examen af te leggen bij het CBR. Er is geen voorafgaande studie vereist; het enige wat we van je verwachten is dat je één dag beschikbaar bent.

Wij zorgen ervoor dat je binnen één dag de motor theorie onder de knie hebt, onthoudt en in één keer slaagt voor het theorie-examen. Ons slagingspercentage ligt boven het gemiddelde in Nederland, waardoor we met vertrouwen kunnen zeggen dat onze motor theoriecursus Amsterdam bewezen effectief is. Schrijf je vandaag nog in bij Motorcursus.nl en slaag in één keer!

WALL OF FAME 🏆

Deze toppers gingen je voor

Jade 🏍️
Danny 🏍️
Maarten 🏍️
Jason 🏍️
Edwin 🏍️
Rachella 🏍️
Yusuf 🏍️

Motor theorie in 1 dag behalen

Wil jij je motor theorie in 1 dag halen? Dat kan via onze theoriecursus Amsterdam. Ons slagingspercentage voor een motorcursus van één dag ligt op imponerende 80%, ver boven het gemiddelde van 50 tot 70%. Als jij je inschrijft voor de motor theoriecursus Amsterdam, dan zorgen wij dat je de lesstof tot je neemt en je de motor theorie in 1 dag kan halen.

Daarbij leer je handige ezelsbruggetjes waarmee je de vragen tijdens het CBR examen makkelijker kan beantwoorden. Ook herhalen we de motor theorie stof vaak, omdat dit een bewezen techniek is om de motortheorie in één dag te leren. Tijdens de dagcursus zullen we ook het motor theorie examen oefenen, zodat je zelfverzekerd in het echte examen zit.

Hoe ziet de theoriecursus motor Amsterdam eruit?

De ééndaags theoriecursus motor Amsterdam heeft een vol programma, daarom starten we vroeg in de ochtend. De dag ziet er dan ook als volgt uit:

  • Start tussen 7.00-7.30 uur: De gehele ochtend staat in het teken van motortheorie leren.
  • Lunch 12.30 uur: je krijgt van Motorcursus een lunch aangeboden.
  • 13.00: Na de lunch vertrekken we gezamenlijke naar CBR locatie Amsterdam voor het motor theorie-examen.
  • 14.00 – 17.00 uur: ’s middags vindt het motor theorie examen bij CBR Amsterdam plaats.

Doordat de theoriecursus Amsterdam nog vers in je geheugen zit, is het eenvoudiger om alle vragen goed te beantwoorden. Onze theoriecursus motor Amsterdam is effectief en zorgt ervoor dat 8 uit de 10 cursisten direct slagen. Wil je ook een motorcursus volgen? Meld je aan voor de theoriecursus Amsterdam.

Reviews

11204

Geslaagde cursisten

18680

Locaties

9

Slagingspercentage

84%

Docenten

Het succes achter motorcursus.nl

Maak kennis met enkele gedreven docenten die jou helpen om in één keer te slagen voor je theorie en bijdrage tot het hoogste slagingspercentage van Nederland.

Aanmelden

Meet Uke

Uke heeft jarenlange ervaring in het onderwijzen van verkeersregels en verkeers- veiligheid. Hij is gepassioneerd over het overdragen van zijn kennis en ervaring aan zijn studenten.

Theoriecursus en examen Amsterdam

Bij de theoriecursus en examen Amsterdam moet je 50 vragen en 2 testvragen (telt niet mee voor de uitslag) beantwoorden. Om het examen succesvol af te ronden, dien je minimaal 44 van de 50 vragen goed te hebben. Voor het CBR theorie examen motor krijg je 30 minuten de tijd Voor het theorie-examen met extra tijd en het individueel begeleide examen heb je 45 minuten de tijd.

Om het CBR motor theorie examen af te leggen moet je een geldig ID meenemen (paspoort of identiteitskaart) en je reserveringsnummer. Dit laatste ontvang je van Motorcursus, omdat we je ook aanmelden voor het CBR motor theorie examen via de machtiging. Na afloop van je examen zie je direct op het computerscherm of je wel of niet geslaagd bent. Je motortheorie certificaat is dan 1,5 jaar geldig. Wil je ook in 1x slagen voor het motortheorie examen? Meld je dan vandaag nog aan voor de theoriecursus en examen Amsterdam.

Kunnen we je helpen?

Veelgestelde vragen

Bij Motorcursus.nl staat uitmuntende kwaliteit centraal in al onze activiteiten. Al jaren ervaren onze cursisten de hoogste slagingskansen na het deelnemen aan onze motortheoriecursus, een succes dat wordt ondersteund door onderzoek gebaseerd op officiële cijfers van het CBR. Dit succes is voor ons een grote trots en weerspiegelt de gezamenlijke inspanningen van ons team en de waardevolle bijdrage van onze cursisten.

Bij Motorcursus.nl kun je terecht voor je autotheorie, motortheorie en scootertheorie.

Zodra je je theorie examen met een voldoende hebt behaald is het certificaat 1,5 jaar geldig.

Wij hebben professionele docenten die al jaren ervaring hebben met leerlingen die faalangst hebben. Ons manier van lesgeven is zeer effectief ook voor leerlingen met faalangst.

Ons cursus is ook geschikt voor leerlingen met dyslectie. Wij zorgen ervoor dat ook leerlingen die dyslectisch zijn zonder problemen het examen kunnen behalen.

Op de dag van het examen dien je een geldig ID-kaart of paspoort te hebben. Indien je dit niet kan aantonen bij het examencentrum mag er geen examen afgelegd worden.

Helaas geven wij in het weekend geen motor theorie cursussen.

Indien je geen keuze kunt maken omdat de locatie of datum er niet bij staat, kun je kiezen voor zo een latere datum ( bij het inschrijven ). Wij zullen dan contact met je opnemen om een passende datum voor je te selecteren.