Motortheorie

Theoriecursus Eindhoven

Plan je cursus

6587 reviews

van €179
voor €89

Spoedexamens

Hoogste slagingspercentage

Cursus + CBR Examen in 1 dag

9 cursuslocaties

Hoogste
slagingspercentage 🏆

Meer dan 100.000 leerlingen die via ons geslaagd zijn! Wij hebben ruime ervaring met leerlingen met faalangst, ADHD en dyslectie.

Aanmelden

Slagingspercentage

Motorcursus.nl

84%

Slagingspercentage

Overige aanbieders

75%

56%

42%

Gemiddelde cijfers theorie motor & scooter examenuitslagen van 2020, 2021 en 2022. Bron: www.cbr.nl

Motor theoriecursus Eindhoven

Reserveer een plek voor de motor theoriecursus Eindhoven, want jij wilt toch ook in 1 dag je motor theorie halen? Met onze eendaagse motorcursus leer je de lesstof, waarna je ‘s middags gelijk je CBR theorie-examen aflegt. Je hoeft bij onze theoriecursus Eindhoven geen boeken uit je hoofd te leren of wekenlang te zwoegen.

Heb je moeite met leren of lezen? Ben je nerveus of kan jij je niet goed concentreren? Ook dan is onze theoriecursus Eindhoven uitermate geschikt voor je. Onze docenten weten namelijk precies hoe ze jou de motor theorie moeten aanleren. We geven je hierbij slimme tips en ezelsbruggetjes, waardoor je de theoretische stof gemakkelijker kan onthouden.

WALL OF FAME 🏆

Deze toppers gingen je voor

Jade 🏍️
Danny 🏍️
Maarten 🏍️
Jason 🏍️
Edwin 🏍️
Rachella 🏍️
Yusuf 🏍️

Motor theorie in 1 dag Eindhoven – 80% slagingskans

Onze motor theorie in 1 dag heeft een hoge slagingskans van 80%. Dat betekent dat 8 op de 10 cursisten in 1x slagen voor het theorie examen van het CBR. Wil je ook je motor theorie in 1 dag halen? Schrijf je dan zeker in voor de eendaagse motorcursus. Duizenden leerlingen gingen je al met succes voor.

Wil je misschien weten wat jouw voorgangers van onze theoriecursus Eindhoven vonden? Lees dan de vele reviews. Wij geven geen garanties over de theoriecursus Eindhoven, maar ons hoge slagingspercentage van 80% zegt genoeg. Acht van de tien deelnemers slaagt dus in één keer! Ook als je dyslectisch, faalangst of snel afgeleid bent, is onze motor cursus 1 dag geschikt voor jou. Meld je online aan voor de theoriecursus Eindhoven!

Indeling dag theorie cursus Eindhoven

Het theoriegedeelte van de dag theorie cursus Eindhoven begint vroeg in de ochtend. We benutten alle tijd die we hebben. Daarom verwachten wij je omstreeks 07.00/07.30 uur op de theorie locatie in Eindhoven. We maken kort kennis en gaan gelijk aan de slag met motor theorie oefenen. We oefenen ook de motor theorie examen vragen, zodat je vertrouwd raakt met de manier van vragen stellen. Daarbij komen vele vraagvariaties voor. Zoals vragen die versleepbaar zijn, hotspot & invulvragen, als ook multiple choice en ja/nee vragen.

Het spreekt vanzelf dat lastige en ‘instink’ vragen verdere aandacht krijgen. Je leert ingenieuze geheugensteuntjes, zodat je de antwoorden nooit meer vergeet. Tussen de lesstof door zijn er voldoende pauzes om je weer even op te laden voor het volgende gedeelte. We geven je ’s middags een heerlijke lunch, waarna we samen vertrekken naar de CBR locatie voor het theorie-examen Eindhoven. Heb je vragen over de theorie cursus Eindhoven? Contacteer ons dan even.

Reviews

11204

Geslaagde cursisten

18680

Locaties

9

Slagingspercentage

84%

Docenten

Het succes achter motorcursus.nl

Maak kennis met enkele gedreven docenten die jou helpen om in één keer te slagen voor je theorie en bijdrage tot het hoogste slagingspercentage van Nederland.

Aanmelden

Meet Uke

Uke heeft jarenlange ervaring in het onderwijzen van verkeersregels en verkeers- veiligheid. Hij is gepassioneerd over het overdragen van zijn kennis en ervaring aan zijn studenten.

Vragen CBR motor theorie examen

De vragen die je bij het CBR motor theorie examen krijgt, zijn zeer divers. In totaal krijg je 50 vragen en 2 testvragen (geldt niet mee voor de uitslag). Deze vragen bestaan uit meerkeuzevragen, single-sleepvragen, ja/nee vragen, invulvragen en hotspotvraag. Alle theorie-examen vragen draaien om verkeersscenario’s. Het CBR motor theorie examen beoordeelt hiermee jouw inzicht in de verkeersregels, verkeersbewustzijn, verantwoord rijden, het milieu en voertuigtechniek.

Heb je tenminste 44 van de 50 vragen goed, dan ben je in één keer geslaagd voor je motor theorie examen! Je krijgt bovendien gelijk de uitslag op het beeldscherm te zien. Wil je de motor cursus 1 dag volgen en ook in direct slagen? Meld je dan aan voor de theoriecursus Eindhoven via Motorcursus.nl.

Kunnen we je helpen?

Veelgestelde vragen

Bij Motorcursus.nl staat uitmuntende kwaliteit centraal in al onze activiteiten. Al jaren ervaren onze cursisten de hoogste slagingskansen na het deelnemen aan onze motortheoriecursus, een succes dat wordt ondersteund door onderzoek gebaseerd op officiële cijfers van het CBR. Dit succes is voor ons een grote trots en weerspiegelt de gezamenlijke inspanningen van ons team en de waardevolle bijdrage van onze cursisten.

Bij Motorcursus.nl kun je terecht voor je autotheorie, motortheorie en scootertheorie.

Zodra je je theorie examen met een voldoende hebt behaald is het certificaat 1,5 jaar geldig.

Wij hebben professionele docenten die al jaren ervaring hebben met leerlingen die faalangst hebben. Ons manier van lesgeven is zeer effectief ook voor leerlingen met faalangst.

Ons cursus is ook geschikt voor leerlingen met dyslectie. Wij zorgen ervoor dat ook leerlingen die dyslectisch zijn zonder problemen het examen kunnen behalen.

Op de dag van het examen dien je een geldig ID-kaart of paspoort te hebben. Indien je dit niet kan aantonen bij het examencentrum mag er geen examen afgelegd worden.

Helaas geven wij in het weekend geen motor theorie cursussen.

Indien je geen keuze kunt maken omdat de locatie of datum er niet bij staat, kun je kiezen voor zo een latere datum ( bij het inschrijven ). Wij zullen dan contact met je opnemen om een passende datum voor je te selecteren.