Motortheorie

Theoriecursus Den Haag

Plan je cursus

6587 reviews

van €179
voor €89

Spoedexamens

Hoogste slagingspercentage

Cursus + CBR Examen in 1 dag

9 cursuslocaties

Hoogste
slagingspercentage πŸ†

Meer dan 100.000 leerlingen die via ons geslaagd zijn! Wij hebben ruime ervaring met leerlingen met faalangst, ADHD en dyslectie.

Aanmelden

Slagingspercentage

Motorcursus.nl

84%

Slagingspercentage

Overige aanbieders

75%

56%

42%

Gemiddelde cijfers theorie motor & scooter examenuitslagen van 2020, 2021 en 2022. Bron: www.cbr.nl

Motor theoriecursus Den Haag

Onze motor theoriecursus Den Haag bereid je in 1 dag voor op het CBR theorie-examen. Wij zijn ervan overtuigd dat dit precies is wat je nodig hebt en wat wij het beste kunnen. Is het niet zo dat jij je familie en vrienden meteen wilt vertellen dat je het motor theorie examen in 1x hebt behaald? Doe dan meteen mee aan onze cursus van een dag, met een examen aan het eind.

Wil je vooraf de motor theorie oefenen? Maak dan gebruik van onze online leermethodes. Dit is een aanvulling op de dagcursus, maar het is niet nodig om je in te lezen om het CBR examen te halen. Bij de motor theoriecursus Den Haag zorgen bij er namelijk voor dat je in 1 dag de motortheorie leert, onthoudt en dat je dezelfde dag nog het theorie examen aflegt. Kortom, je volgt blanco de motor theoriecursus in Den Haag en sluit de dag af met een motor theorie certificaat!

WALL OF FAME πŸ†

Deze toppers gingen je voor

Jade 🏍️
Danny 🏍️
Maarten 🏍️
Jason 🏍️
Edwin 🏍️
Rachella 🏍️
Yusuf 🏍️

Motor theorie in 1 dag Den Haag – Hoge slagingskans

Wil je ook je motor theorie in 1 dag halen? Dat kan door de theoriecursus Den Haag te volgen van Motorcursus. Dit is een dagcursus waarbij op een zeer effectieve wijze jou de theoriestof leren. Middels herhaling en motor theorie oefenen, als ook ezelsbruggetje en tips & tricks kan jij ’s middags het CBR examen succesvol afleggen.

Onze lesmethodiek van de theoriecursus Den Haag is bewezen. Het is ook niet voor niets dat we het hoogste slagingspercentage van Nederland hebben. Maar liefst 8 op 10 cursisten slagen namelijk in 1x! Wil je dat ook? Je motor theorie in 1 dag halen, zonder vooraf te studeren? Meld je dan online aan voor de theoriecursus Den Haag.

Hoe ziet de motor theorie cursus eruit?

Omdat je op dezelfde dag de motor theorie leert en het examen aflegt, starten we al vroeg in de ochtend. Je wordt dan ook verwacht omstreeks 7.00 uur op de opgegeven leslocatie. In de ochtend leren wij je de motortheorie, waarbij we doorgaan tot 12.30 uur. Je krijgt van ons een lunch en tussendoor zijn er voldoende pauzes om de geleerde lesstof tot je te nemen. En je natuurlijk ook weer op te laden voor het volgende deel va de theoriecursus Den Haag.

Na 13.00 uur verplaatsen we ons naar het CBR examencentrum in Rijswijk. Je legt gelijk na de dagcursus het CBR theorie-examen af. Er zijn verschillende onderdelen bij het motor theorie-examen. We leren je alles wat je daarover moet weten om ervoor te zorgen dat je goed voorbereid bent voor het examen. Doordat de lesstof nog vers in je geheugen zit, is de kans van in 1 keer slagen zeer groot. En dat is natuurlijk ook de bedoeling van de motor cursus 1 dag.

Reviews

11204

Geslaagde cursisten

18680

Locaties

9

Slagingspercentage

84%

Docenten

Het succes achter motorcursus.nl

Maak kennis met enkele gedreven docenten die jou helpen om in één keer te slagen voor je theorie en bijdrage tot het hoogste slagingspercentage van Nederland.

Aanmelden

Meet Uke

Uke heeft jarenlange ervaring in het onderwijzen van verkeersregels en verkeers- veiligheid. Hij is gepassioneerd over het overdragen van zijn kennis en ervaring aan zijn studenten.

Wat moet je weten over CBR motor theorie?

Geef je bij Motorcursus.nl op voor de theoriecursus Den Haag. Aansluitend aan de motor theorie cursus leg je dezelfde dag het CBR motor theorie examen af in Rijswijk. Het CBR motor theorie aanvragen regelt Motorcursus.nl voor je. Heb jij jezelf al opgegeven voor het CBR examen? Geen probleem, geef dat bij de aanmelding van de theoriecursus Den Haag aan. Normaal gesproken melden wij je aan voor het examen, dat is namelijk inbegrepen bij onze service voor de theoriecursus Den Haag.

Neem voor het motortheorie examen een geldig ID-bewijs mee (paspoort of identiteitskaart). Daarnaast neem je ook het reserveringsnummer mee dat je van tevoren van het CBR hebt ontvangen. Verder hoef je niets mee te nemen op deze spannende dag. Je ontvangt tijdens de theoriecursus Den Haag van ons een lunch, koffie en thee. Natuurlijk kan je nog een flesje drinken en een kleine snack meenemen voor tussendoor. Wil je ook je motortheorie in 1 dag halen? Geef je dan nu op voor onze dagcursus!

Kunnen we je helpen?

Veelgestelde vragen

Bij Motorcursus.nl staat uitmuntende kwaliteit centraal in al onze activiteiten. Al jaren ervaren onze cursisten de hoogste slagingskansen na het deelnemen aan onze motortheoriecursus, een succes dat wordt ondersteund door onderzoek gebaseerd op officiΓ«le cijfers van het CBR. Dit succes is voor ons een grote trots en weerspiegelt de gezamenlijke inspanningen van ons team en de waardevolle bijdrage van onze cursisten.

Bij Motorcursus.nl kun je terecht voor je autotheorie, motortheorie en scootertheorie.

Zodra je je theorie examen met een voldoende hebt behaald is het certificaat 1,5 jaar geldig.

Wij hebben professionele docenten die al jaren ervaring hebben met leerlingen die faalangst hebben. Ons manier van lesgeven is zeer effectief ook voor leerlingen met faalangst.

Ons cursus is ook geschikt voor leerlingen met dyslectie. Wij zorgen ervoor dat ook leerlingen die dyslectisch zijn zonder problemen het examen kunnen behalen.

Op de dag van het examen dien je een geldig ID-kaart of paspoort te hebben. Indien je dit niet kan aantonen bij het examencentrum mag er geen examen afgelegd worden.

Helaas geven wij in het weekend geen motor theorie cursussen.

Indien je geen keuze kunt maken omdat de locatie of datum er niet bij staat, kun je kiezen voor zo een latere datum ( bij het inschrijven ). Wij zullen dan contact met je opnemen om een passende datum voor je te selecteren.