Motor theorie cursus Utrecht

Motor theoriecursus Utrecht

Van de Utrechtse Heuvelrug naar Leidsche Rijn, Utrecht is de plek om een motorrijder te zijn. Prachtige lange snelwegen en boswegen om op uit te komen. Wie in Utrecht woont, hoeft niet lang te zoeken om een prachtige route te kunnen vinden. En laat het toevallig ook de plek zijn waar je een motor theoriecursus kunt volgen waar je binnen één dag je motortheorie haalt.

Wij hebben slechts een ochtend nodig om je álle relevante motortheorie te leren. Dit doen we in een prettige cursusvorm waar we je meenemen langs veel voorkomende vragen, voorbeelden en tips. Want wie vaardig is in het maken van het  theorie-examen, ervaart in Utrecht hoe makkelijk een motortheorie-examen wel niet is.

 

Snelle cursus motor theorie in Utrecht

Een snelle motor theorie cursus in Utrecht waarmee je na een dag je motortheorie-certificaat op zak hebt? Het kan echt en wel bij motorcursus.nl!

Door onze unieke lesmethode en jarenlang onderzoek is het ons gelukt de meest effectieve motortheorie cursus op te zetten. Dit alles door theorie in de ochtend en het examen in de middag te combineren. De slagingskans? Die is een van de hoogste!

Wij begrijpen maar al te goed hoe fijn het is als je snel je motor theorie kunt leren. Niemand heeft genoeg tijd om boeken en CD’s over motortheorie te doorlopen. Op het eerste gezicht lijkt het allemaal te overzien, maar in de praktijk ben je dagen bezig. Dat kan slimmer dachten wij. En in de praktijk blijkt dit ook zo.

Snel resultaat voor een eerlijke prijs. Dat is waar je bij motorcursus.nl op kunt rekenen.

 

Wat kun je verwachten

Mogelijk heb je al een idee wat je kunt verwachten van onze motor theoriecursus in Utrecht omdat je iemand kent die de cursus gevolgd heeft. Als het goed is, ben je dan ook bekend met de effectiviteit van onze dagcursus. Vrijwel iedereen slaagt!

Ons ‘geheim’ is eigenlijk helemaal niet zo lastig. We hebben ontdekt dat het combineren van een ochtend vol theorie met het theorie-examen aansluitend in de middag aanzienlijk beter werkt dan wat andere cursussen doen. Wekelijks twee avonden motortheorieles? Na een paar weken ben je het alweer vergeten.

Wanneer je echter een ochtend vult met de meest relevantie theorie, handige tips en ezelsbruggetjes is het diezelfde middag nog in je geheugen te vinden. Wel zo handig, want dat is het moment dat we het theorie-examen in Utrecht gaan maken. Met alles nog vers in het geheugen doorloop je zonder moeite de verschillende vragen en kun je met je motortheorie op zak verder met de praktijklessen.

Het Examen

Wist je dat als je vlak voor een examen leert, je aanzienlijk meer in je geheugen hebt dan wanneer je wekenlang aaneengesloten aan het blokken bent? Een van de redenen dat de slagingskans van onze cursisten zo hoog is, komt doordat je de belangrijkste motortheorie kennis bezit en beheerst.

De meeste mensen reizen vol twijfel en onzekerheid naar hun examencentrum vestiging in Utrecht af. Desondanks dat ze meerdere avonden hebben gestudeerd, is het zelfvertrouwen onvoldoende om het  examen geconcentreerd af te leggen. Door op de dag van het motortheorie-examen de cursist de belangrijkste kennis bij te brengen, is dit zelfvertrouwen wel aanwezig en is de slagingskans dan ook vele malen hoger.

Hierdoor kun je met een gerust hart de examencentrum in Utrecht binnenlopen, jezelf intekenen en het motortheorie-examen afleggen. Minder dan een uur later stap jij namelijk met het motor theorie certificaat op stap de deur uit!

Aanmelden voor de theoriecursus in Utrecht

Klinkt dit als iets waar jij meer over wilt weten? Meld je dan op tijd aan voor de motor theoriecursus in Utrecht want de cursussen zitten vaak binnen enkele dagen vol. Zorg ervoor dat je niet langer dan nodig is aan je motortheorie besteedt en haal binnen één dag je motortheorie!

Cursusdata

Klantervaringen

Beoordelingen op Google

5 van 5 op basis van 5.175 Google klantervaringen

Beoordelingen op Facebook

5 van 5 op basis van de mening van 4.618 personen

Veelgestelde vragen

Heb je vragen? Het team van motorcursus.nl staat klaar om je te woord te staan.

Bij Motorcursus.nl kun je terecht voor je autotheorie, motortheorie en scootertheorie.

Zodra je je theorie examen met een voldoende hebt behaald is het certificaat 1,5 jaar geldig.

Wij hebben professionele docenten die al jaren ervaring hebben met leerlingen die faalangst hebben. Ons manier van lesgeven is zeer effectief ook voor leerlingen met faalangst.

Ons cursus is ook geschikt voor leerlingen met dyslectie. Wij zorgen ervoor dat ook leerlingen die dyslectisch zijn zonder problemen het examen kunnen behalen.

Op de dag van het examen dien je een geldig ID-kaart of paspoort te hebben. Indien je dit niet kan aantonen bij het examencentrum mag er geen examen afgelegd worden.

Helaas geven wij in het weekend geen motor theorie cursussen.

Indien je geen keuze kunt maken omdat de locatie of datum er niet bij staat, kun je kiezen voor zo een latere datum ( bij het inschrijven ). Wij zullen dan contact met je opnemen om een passende datum voor je te selecteren.

Schrijf je nu in en slaag vandaag!

Schrijf je vandaag nog in en behaal je motor theorie examen in 1 keer! Motorcursus.nl is actief op meer dan 9 locaties door Nederland

Aanmelden